Categorieën

Onze merken

Ado gordijnstoffen

Ado logo

Ado gordijnstoffen

De naam ADO is een begrip in Nederland als het gaat om hoogwaardige interieurstoffen. ADO gordijnstoffen heeft naast een klassieke collectie stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk.

Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden! Alle ADO gordijnstoffen zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.

ADO gordijnstoffen staat voor een hoogwaardige kwaliteit van al haar producten. Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. U krijgt dan ook op elk product een garantie op fabricagefouten.

Ado gordijnstoffen

Ado, praktische gordijnstoffen

Wel willen wij u wijzen op de richtlijnen ten aanzien van reinigen. De meeste producten kunt u zelf wassen, andere producten kunnen uitsluitend chemisch worden gereinigd. Dit hangt af van de samenstelling van de stof en de (na)bewerkingen die de stof heeft ondergaan. Bij elk product dat u aanschaft, wordt een wasvoorschrift gegeven. ADO gordijnstoffen zijn lichtecht en zo goed als krimpvrij; zelfs na diverse keren wassen.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een zeer uitgebreide collectie met mooie gordijnstoffen.

U bent van harte welkom!