Categorieën

Onze merken

Bielefelder Werkstatten

Bielefelder Werkstatten BW logo

De collectie van Bielefelder Werkstätten (BW) maakt zeker indruk met meubels die zich kenmerken met speciaal geselecteerde materialen, klassieke, tijdloze lijnen en traditionele stofferingtechnieken. Alle meubels worden in Duitsland met de hand vervaardigd, iets wat resulteert in prachtige, welgevormde meubels die de eigenaar vergezellen voor het leven.

Bielefelder Werkstatten ontwerpen

De ontwerpen zijn gericht op moderne interpretaties van meer traditionele vormen en deze worden uitgevoerd in verfijnd materiaal en subtiele afwerkingen. Denk hierbij aan veel liefde voor details, kostbare stoffen, soepel leer en warm hout.

Bielefelder Werkstatten BW Saloni fauteuil Bielefelder Werkstatten Saloni bank sofa Bielefelder Werkstatten BW Mondo fauteuil leder

Bielefelder Werkstätten: een prachtig ambacht tot in de perfectie uitgevoerd

Ook doet BW geen concessies op kwaliteit, maar staan ze garant voor duurzaamheid. Hierdoor ontstaan tijdloze klassiekers en elegante meubels die elk een uniek stuk zijn. En omdat het meubel een heel leven meekan, en door de jaren heen zijn vorm ook behoud, kan ze na 10 jaar ook prima opnieuw worden gestoffeerd. Op deze manier kan een BW meubel eindeloos mee variëren met uw inrichting. Omdat een totaal interieur opgebouwd wordt uit meerdere elementen en niet alleen uit zitmeubilair, heeft BW het concept uitgerust met tafels, lampen en eetkamersets die in harmonie samengaan met de banken en fauteuils. Indien u op zoek bent naar een comfortabel meubelstuk of een compleet nieuwe interieurinrichting dan bent u van harte welkom.

Bielefelder Werkstätten: tijdloos topdesign

Als één merk bewijst dat elegante zitmeubelen tijdloos zijn, dan is het Bielefelder Werkstätten. Het Duitse kwaliteitshuis heeft steevast een ongekend brede collectie, opgebouwd rond vaste waarden als zitcomfort en gracieuze detaillering. Bekleed met de fijnste geweven stoffen of robuust leder. Altijd voorzien van een geheel eigen signatuur.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Bielefelder Werkstatten meubelen.

U bent van harte welkom!