Categorieën

Onze merken

Bomat

Bomat logo

BOMAT is een Belgische fabrikant van luxueuze vloerkleden. Bomat heeft verschillende collecties met ieder een eigen karakter. De gebruikte materialen zijn: hooglandwol, natuurzijde, linnen, netel, residenteel of contract. De besloten productie garandeert hoge kwaliteit en afwerking.

Bomat vloerkleden

Een vloerkleed van Bomat wordt geleverd onder de kwaliteiten/namen Aberdeen, Bristel, City Life, Connemara, Deco, Editions, Gollaway, Gems, Gems Fauves, Havana, Kobuk Mixed, Lhasa, Lino, Marlon, Osorno, Ohm, Pucon, Reef, Supremes, Tubby of Uni Twist.

Bomat osorno red brown vloerkleed Bomat vloerkleed gems black coral Bomat vloerkleed gems smokey quartz

Kwaliteitsvolle tapijten van Bomat

Aangezien ieder Bomat tapijt afzonderlijk wordt getuft of geweven, moeten voortdurend talloze bobijntjes worden aangemaakt in vele verschillende kleuren. Ook het Bomat stalenprogramma vraagt enorm veel handwerk (snijden, plakken op houdertjes, verpakken enz.). Dit werk werd ondergebracht in een bijzonder hiertoe ingerichte stalen en bobijntjes-afdeling. Het resultaat zijn kwaliteitsvolle tapijten die in ieder interieur passen.

Na uw bestelling wordt de order doorgegeven aan de fabriek, en wordt het productieproces in gang gezet. De wol wordt van streng op coon gezet. De karpetten worden gemaakt volgens de handtuftmethode. Hierbij worden woldraden met een tuftpistool door het opgespannen doek geschoten. De laatste fase van de productie is de afwerking. Afhankelijk van de kwaliteit wordt het karpet geschoren en de lijnen tussen de diverse vlakken worden gefreesd. Vervolgens worden alle randen van het karpet zorgvuldig afgewerkt.

Advies Hoogebeen Interieur over Bomat vloerkleden

Met een vloerkleed kunt u een ruimte in één keer een nieuwe look geven. Combineer de praktische kant van vloerkleden met de sfeervolle kant. Een vloerkleed dempt geluiden en geeft het de ruimte enorm veel sfeer en een warme uitstraling. Hoogpolig of laagpolig? Hoogebeen Interieur heeft een ruim aanbod aan verschillende karpetten en vloerkleden. Alle karpetten en vloerkleden zijn op maat leverbaar, zo past het kleed altijd perfect bij uw interieur.

Wilt u de collectie in het echt zien? Een uitgebreide presentatie van BOMAT karpetten vindt u bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!