Categorieën

Onze merken

Borzalino Matteo

Borzalino logo

Borzalino Matteo Eurostile

Borzalino werd opgericht in 1976, het bedrijf is gegroeid tot een ambachtelijke ervaren meubelmakerij. Borzalino staat bekend om haar samenwerking met bekende ontwerpers en het gebruik van geavanceerde technologie. De meubelen van Borzalino Matteo zijn een unieke combinatie van traditie en geavanceerde technieken. Ambacht en innovatie staan voorop dit valt ook te zien aan de kwaliteit van de meubelen.

PERLA bankBorzalino Loki bank lederLOKI bank

Kwaliteit en materialen Borzalino Matteo

Borzalino 's banken en fauteuils zijn het resultaat van een nauwkeurige fabricage, toevertrouwd aan ervaren handen. De ambachtslieden gaan nauwkeurig te werk om het materiaal de juiste vorm te geven met respect voor hun natuurlijke kenmerken. Het gekwalificeerde personeel selecteren de gebruikte materialen op kwaliteit zodat de materialen aan de hoogste normen van regelgeving voldoen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is het resultaat.

Borzalino Matteo lederspecialist

Leer is een natuurlijk product, omdat de huid kwetsbaar is voor de 'elementen' zal het unieke kenmerken zoals littekens rimpels meenemen van zijn afkomst. Deze 'life-marks' geven het leer originaliteit en individualiteit, iets volkomen natuurlijk dat ervoor zorgt dat elke bank uniek wordt. Dit geldt ook voor het hout wat een levend en natuurlijk materiaal is. Het hout wordt voornamelijk gebruikt voor de realisatie van de poten, basen en armsteunen. Alle gebruikte materialen voldoen aan de hoogste Europese niveau wat betreft slijtvastheid. Alle gebruikte materialen worden  gecontroleerd door middel van strenge tests in gespecialiseerde laboratoria en worden daarna gecertificeerd door de fabrikanten.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Borzalino Matteo meubelen.

U bent van harte welkom!