Categorieën

Onze merken

Brown Bert Plantagie

Brown by Bert Plantagie logo

Ontdek de nieuwe collectie Brown Bert Plantagie. Puur, chic, stoer en luxe. Dat is wat de nieuwe Brown collectie van Bert Plantagie ademt. Een bijzonder sfeervolle nieuwe collectie tafels, stoelen, kasten, banken, fauteuils en accessoires.

Brown Bert Plantagie

Vanaf medio juni 2018 te zien in onze showroom bij Hoogebeen Interieur in Putten.

Door vooral natuurlijke en robuuste elementen te combineren geeft Brown Bert Plantagie het begrip wonen een nieuwe invulling. Brown is modern, lifestyle, klassiek en eigentijds tegelijk – tijdloos dus – en staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en luxe in alle opzichten. Van de gebruikte materialen, de gemaakte ontwerpen tot het woongenot dat de meubelstukken bieden.

Brown Bert Plantagie Brook eettafel eikenBrown Bert Plantagie Ceder CabinetBrown Bert Plantagie Dalia fauteuil

Brown vormt een vernieuwing en verbreding van de bestaande Bert Plantagie collectie. Het nieuwe label is nonchalanter, minder strak en zelfs een tikkeltje landelijk, grof en ruig. 

Voor Brown zijn nieuwe ontwerpers aan de slag gegaan, die nog niet eerder voor bert plantagie hebben gewerkt, om een verse nieuwe look te garanderen. Zij bedachten diverse verschillende, over het algemeen rijk gestoffeerde stoelen, bijzettafels, salontafels eetkamertafels. Banken, fauteuils en verschillende kasten.

De kracht van de Brown Bert Plantagie collectie is dat vrijwel alle meubelstukken in diverse maten, verschillende kleuren en tal van opties te leveren zijn.