Categorieën

Onze merken

Easysit

Easysit

Al meer dan 20 jaar is Easysit leverancier van optimaal zitcomfort. Easysit maakt uw sta op stoelen en relaxstoelen op maat, Een goede sta op stoel of relaxfauteuil heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie. De collectie van Easysit bestaat inmiddels uit verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model die aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw huiskamer. Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? of juist wat steviger? zit u graag rechtop of juist niet? Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleuninghoogte en rughoogte.

Easysit romeEasysit BruggeEasysit Sta op fauteuil

Easysit sta op fauteuil op maat gemaakt

Als vakbekwame meubelmakers is het uitgangspunt van Easysit altijd een zeer hoog persoonlijk zitcomfort. Daarom wordt iedere fauteuil uit de Easysit collectie geheel per centimeter op maat gemaakt: zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, rughoogte en armleuninghoogte zijn op uw lichaam afgesteld. Bent u klein of juist heel groot? De maat kan bij Easysit nooit een probleem vormen. Alle fauteuils zijn standaard voorzien van Topswing, een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast zijn er vele aanpassingen en opties mogelijk, zoals een lendepomp die extra ondersteuning van de onderrug biedt, draaiplateau, accu of nekkussen.

Nederlands kwaliteit producten van Easysit

Met een stoel uit de Easysit collectie haalt u een Hollands kwaliteitsproduct in huis. Deze fauteuils
worden van begin tot eind in de eigen fabriek geproduceerd. De opbouw van de zitting bestaat uit koudschuim op nosag veren, de stoffen en het leder zijn afkomstig van verschillende toonaangevende Europese fabrikanten. Hiermee staat de fauteuil garant voor een lange levensduur. Bij de Easysit collectie gaat kwaliteit hand in hand met stijl. Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden in armtypes en rugtypes en de ruime keus in stof- en Iederkleuren is deze stoel een sierraad in ieder interieur.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een zeer uitgebreide collectie relaxfauteuils.

U bent van harte welkom!