Categorieën

Onze merken

Faber haarden

Faber haarden logo

Faber haarden sinds 1844

Veel mensen kennen Faber haarden nog van de eerste gaskachels. Maar de geschiedenis van het bedrijf gaat zelfs nog een stukje verder terug. In 1844 legde Jan Gerrits Faber in het Friese Franeker al de basis voor het huidige Faber met de oprichting van een grofsmederij. De aardgasbel in Slochteren zorgde in de jaren zestig voor de eerste grote run op gashaarden. Daarop anticipeerde Faber met nieuwe producten en technieken. In de jaren daarna mocht Faber het marktleiderschap claimen voor schoorsteen gebonden haarden. Detaillisten en groothandelaren verkochten massaal de gashaarden.

Electrische Faber haarden

Elektrische haarden zijn er in meerdere soorten en uitvoeringen. De grensverleggende techniek, de elegante styling en het ongekende comfort zorgen ervoor dat de haarden zich moeiteloos voegen in elke woonomgeving. Een stopcontact is voldoende om de haard in elk gewenst woonvertrek te kunnen plaatsen. Bijzonder in de Faber collectie zijn de Opti-myst haarden; ze geven een 3-dimensionaal vuurbeeld door het gebruik van water, 2 verdampers en vijf lampen van 50 Watt. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch!

Faber haarden innovaties

Faber investeert veel tijd en onderzoek in het ontwikkelen van het ultieme vlammenspel voor zijn gas, elektrisch, hout en buitenhaard assortiment. Mede door deze investering is Faber één van de innovatiefste haardenfabrikant welke wereldwijd opereert. Bij onze Elektrische haarden vindt u de Opti-myst collectie. Een collectie haarden welke niet te onderscheiden zijn van écht vuur.

Elektrische Opti-myst haarden op waterstof

Elektrische doorkijkhaard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. Vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp. Kan als 2-zijdige of 1-zijdige haard ingebouwd worden. Op de website van Faber haarden www.faber.nl ziet u een overzicht van alle modellen. Wij zijn dealer van alle electrische haarden en plaatsen deze ook netjes bij u thuis.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie electrische Faber haarden, zowel modern als klassiek.

U bent van harte welkom!

Faber haarden Hemmet Opti-myst Flora 435

Faber haarden Hemmet Opti-myst Flora 435

Faber haarden Gala Opti-myst Flora 435

Faber haarden Gala Opti-myst Flora 435

Faber electrische haarden Niva Opti-myst

Faber electrische haarden Niva Opti-myst

Faber electrische haarden Nissum Opti-myst

Faber electrische haarden Nissum Opti-myst

Faber Opti-Myst 600 inbouwhaard

Faber Opti-Myst Stack

Faber Concrete Shelf elektrische haard

Faber Boxx Elektrische design haard