Categorieën

Onze merken

Frommholz

Frommholz

Sinds ruim 150 jaar produceert FROMMHOLZ hoogwaardige met de handgemaakte zitmeubels in Duitsland. Al 6 generaties zijn wij trotse vertegenwoordigers van het Duitse kwaliteitsbewustzijn , dat over de gehele wereld gewaardeerd wordt. Ons merk belichaamt wat Duitsland sinds 1859 beweegt. Sociale verandering, historische gebeurtenissen, culturele evolutie, industriële vooruitgang en duurzame ontwikkeling. Onze banken combineren legendarisch momenten en zijn een actuele, levendige expressie van comfort, traditie en innovatie: 'legendary sofas'.

FROMMHOLZ meubelen

Frommholz staat al jarenlang voor kwaliteit en zitcomfort. Een tijdloze collectie meubelen die op topniveau wordt ontworpen. Frommholz heeft een prachtige collectie zitmeubelen. Naast kwaliteit is zitcomfort één van de belangrijkste pijlers van Frommholz. De banken en fauteuils van Frommholz zijn van de allerhoogste kwaliteit en voldoen hiermee aan de standaarden die zijn vastgesteld door de German Furniture Quality Association (DGM). De basis voor goed zitcomfort zit in de binnenkant van de Frommholz banken en stoelen. Het frame van de Frommholz meubelen is zo gemaakt dat u hierdoor altijd in een ergonomisch correcte positie zit. Het frame is ijzersterk, gemaakt van beukenhout en gaat een levenlang mee.

Coco fauteuil stoel Frommholz leder sand Coco fauteuil Trevi bank FrommholzFrommholz meubelen

FROMMHOLZ meubelen: kwaliteit en zitcomfort

Frommholz staat voor kwaliteit in klassiek zitten. Het model Trevi behoort tot de toppers uit de collectie en is als New Classic model heel breed in te zetten. De kussens zijn uitgevoerd met interieurvering waardoor de ondersteuning niet alleen nu optimaal is; maar ook na verloop van jaren. Trevi is leverbaar in vele stoffen; al dan niet voorzien van een leren bies; of volledig in leer en heeft veel extra mogelijkheden zoals uitschuifbare voetenbank, verstelbare zitdiepte (voor lange en korte mensen), verstelbaar armkussen en hoofdrol. Trevi is leverbaar in diverse breedtematen en als fauteuil.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Frommholz zitmeubelen.

U bent van harte welkom!