Categorieën

Onze merken

GM design

GM design Ganzeboom

GM Design is gevestigd in Hengelo en levert tafels, kasten en stoelen. Deze woonmeubelen worden voornamelijk vervaardigd van massief hout. Door middel van speciaal ontwikkelde kleuren worden de natuurlijke materialen voorzien van tijdloze kleuren waarbij de structuur van het hout volledig blijft behouden en de duurzaamheid wordt gewaarborgd. Het eigen ontwerpteam, samen met onze producenten staan garant voor topkwaliteit.

GM design meubelen

Wij zijn in staat om maatwerk te leveren, gedacht vanuit een bestaande collectie. Wij willen uw woonhuis of bedrijf graag voorzien van onze meubelen die door materiaal, kwaliteit en uitstraling een tijdloos leefgenot verschaffen in uw omgeving.

Avantgarde salontafel Avantgarde eettafel Avantgarde kast

Nederlandse productie

GM Design is een van de bekende meubelleveranciers in Nederland op het gebied van tafels, kasten en stoelen. Dit betekent dat wij de hoogste kwaliteit moeten leveren. Dit betreft zowel de productie, de kwaliteit en het ontwerp. We werken nauw samen met onze producenten. Onze meubelen bepalen voor jaren de woonsfeer. Wij streven daarom bij het ontwerp naar meubelen die karaktervol en tijdloos zijn. Ergonomie, comfort, detaillering en gemakkelijk onderhoud zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwikkelen. GM Design is met name gespecialiseerd in het verwerken van hout. Dit strekt zich uit in het verwerken van fineer en massief hout. Deze natuurlijke puurheid van het hout is de basis van de vormgeving en afwerking.

Hout selectie

Hout is een bijzonder materiaal om te verwerken. Tijdens het productieproces wordt het hout zorgvuldig gesorteerd. Echter kleur- en structuur afwijkingen zijn nooit geheel te voorkomen.Natuurlijke kenmerken van het hout, zoals noesten, vergroeiingen en zwarte pitjes worden bij geselecteerd hout zo veel mogelijk voorkomen. Aan de onderkant en achterkant van uw meubel zullen deze wel voorkomen. Bij rustiek hout is het juist wenselijk om deze kenmerken in het zicht te laten.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie GM design meubelen.

U bent van harte welkom!