Categorieën

Onze merken

Joli

Joli

Joli meubelen worden in België geproduceerd. Sinds 1996 heeft Joli zich gespecialiseerd in de productie van meubels in metaal, aluminium, inox en stoelen van hoge kwaliteit. Joli maakt tafels, stoelen en kasten die aan de laatste vereisten op het gebied van materialen en stabiliteit voldoen. Daarnaast bied Joli ook op maat gemaakte meubelen op aanvraag.

Joli meubelen

Dankzij uitvoeringen in uiteenlopende stijlen, een scherp oog voor detail en een neus voor recente ontwikkelingen slaagt Joli er in om zowel tijdloos moderne als trendy designs aan te bieden.

Joli Wings eettafel Joli Cube hangkast Joli Chrominox eettafel

Kwaliteit en maatwerk Joli meubelen

Joli meubelen is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels, stoelen en kasten op maat. Stuk voor stuk zijn ze het resultaat van handwerk. Die aanpak maakt het mogelijk om u vakmanschap op maat aan te bieden. Comfort en uitstraling staan daarbij centraal. De meubels van Joli stralen niet alleen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit. Ze onderscheiden zich ook op andere vlakken. Zoals de Joli Xeramica en Xeramica Oak tafels, deze tafels staan om hun duurzame materiaal bekend. De tafels zijn uit materiaal gemaakt dat volledig kras vrij is, absorbeert geen vet, zuur, water, wij, geen vette vingers, ideaal voor binnen en buiten gebruik en vergt geen extra onderhoud.

Deskundig en creatief interieuradvies bij Hoogebeen Interieur

Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen interieur voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het aller moeilijkste zijn. Maar een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor een vrijblijvend adviesgesprek. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde.

Kom langs voor deskundig advies, u bent van harte welkom!