Kinast

Kinast staat voor Duitse kwaliteit karpetten in een oneindig aantal designs en kleurstellingen. Prachtige weefsels naar willekeurig design en afmeting. Exact volgens Uw eigen specificatie. Kinast ontwerpt en produceert karpetten in iedere maat, in iedere kleurstelling, naar ieder ontwerp. Uiteraard kunt U ook één van de vele standaard Kinast designs kiezen, in een maat en kleurstelling naar keuze.


Diverse kwaliteiten van Kinast

Kinast gebruikt voor haar karpetten alleen zuiver scheerwol en zuiver linnen. Deze eersteklas materialen vormen de basis voor het creatieve werk. De kleurstellingen voor hoogpolige karpetten worden individueel samengesteld, elk tapijt is een uniek exemplaar. Ook de velours karpetten, in een modern of klassiek ontwerp, worden gemaakt met veel gevoel voor vormen, verhoudingen en kleuren.

Een vloerkleed van Kinast is leverbaar in de kwaliteiten: Bison, Elan, Island, Kodiak, Linnen, Loop, Navajo, Puur, Toledo of Woodland.

Kinast Bison karpetten Kinast Linnen vloerkleed Kinast tapijt

Productieproces van Kinast

Na uw bestelling wordt de order doorgegeven aan de fabriek, en wordt het productieproces in gang gesteld. De wol wordt uit het wolmagazijn gehaald en van streng op coon gezet. De karpetten worden gemaakt volgens de handtuftmethode. Hierbij worden woldraden m.b.v. het tuftpistool door het opgespannen doek geschoten. Voor aanvang van het tuften wordt het karpet uitgetekend op het doek. Eerst worden de lijnen van het karpet getufd en vervolgens worden de vlakken verder ingevuld. Naast een klassiek of een modern dessin kunt u van tevoren bij Hoogebeen Interieur ook kiezen voor een karpet in door u gewenste kleurmêlering. Zo krijgt u de stijl die precies bij uw interieur past. De laatste fase van de productie is de afwerking. Afhankelijk van de kwaliteit wordt het karpet geschoren en de lijnen tussen de diverse vlakken worden gefreesd. Vervolgens worden alle randen van het karpet zorgvuldig afgewerkt.

Advies Hoogebeen Interieur over Kinast tapijt en vloerkleden

Met een vloerkleed kunt u een ruimte in één keer een nieuwe look geven. Combineer de praktische kant van vloerkleden met de sfeervolle kant. Een vloerkleed dempt geluiden en geeft het de ruimte enorm veel sfeer en een warme uitstraling. Hoogpolig of laagpolig? Hoogebeen Interieur heeft een ruim aanbod aan verschillende karpetten en vloerkleden. Alle karpetten en vloerkleden zijn op maat leverbaar, zo past het kleed altijd perfect bij uw interieur.

Wilt u de collectie in het echt zien? Een uitgebreide presentatie van KINAST karpetten vindt u bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN