Categorieën

Onze merken

Koinor

Koinor

Een perfect samenspel van design, functie en comfort. Dat is wat het merk Koinor typeert. Reeds decennialang stelt Koinor hoge eisen aan hun meubels, waarbij zitcomfort een van de belangrijkste factoren is. Deze Duitse specialist produceert enkel in eigen land, hierdoor blijft het vakmanschap behouden. Echt traditioneel handwerk, met hoogwaardige leder- en stofsoorten. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en vormen. Echt iets bijzonders, dat is Koinor. Te zien bij Hoogebeen Interieur in Putten.

Koinor meubelen

De gehele collectie is vervaardigd met Duitse precisie met oog voor detail. De meubelen van Koinor zijn uitgevoerd in prachtige, stijlvolle en tijdloze vormen. Naast de mooie vormgeving, hebben de banken van Koinor een uitstekend zitcomfort. Een Koinor bank is een verrijking voor iedere woonkamer!

Koinor Bottom model

Het model Bottom is van designer Kurt Beier. Een eetkamerbank met vele variaties in banken in diverse afmetingen met of zonder rug of armleuning. In hoekbank of rechte bank. U kunt als het ware oneindig combineren.Geplaatst op slanke metalen poten is de Bottom een waar genoegen om te zien. En zoals ieder weet, eten doe je met je ogen. De Koinor Bottom is verkrijgbaar in een ronde opstelling met of zonder rug en als rechte bank. De Bottom van Koinor is zowel in leder als in stof verkrijgbaar.

Koinor FrancisKoinor Francis hoekbank Koinor Francis bank

Koinor Bellagio en Tondo

De Bellagio eethoek kan worden samengesteld uit meerdere elementen. Banken met of zonder rugleuning, hoekbanken, kwartronde en halfronde banken. De rugleuningen zijn meervoudig verstelbaar. Om de eethoek te completeren of speels in te delen kiest u bijvoorbeeld voor de Bellagio eetkamerstoelen met of zonder armleuningen. De Bellagio eetkamerbank is een design van Nicole C. Fendel. De Bellagio is zowel in leder als in stof verkrijgbaar.

De TONDO eettafel is een bijzondere tafel. Het model is in diverse afmetingen in zowel ronde als vierkante uitvoering leverbaar. Daarnaast beschikt het model over een fraai RVS detail in het midden van de tafel, welke in hoogte verstelbaar is. De Koinor tafel is leverbaar in eiken of notenhout naar keuze, en uiteraard in diverse kleuren.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Koinor meubelen.

U bent van harte welkom!