Categorieën

Onze merken

Koinor

Koinor

Koinor is een Duitse fabrikant van moderne, lederen zitmeubelen van de hoogste kwaliteit. De Konoir meubelen zijn uitgevoerd in strakke en moderne vormen met een hoogwaardig zitcomfort. Het designmerk Koinor loopt voorop als het gaat om moderne eetbanken.

Koinor meubelen

Naast banken in een twee- of driezitsmodel heeft Koinor meubelen ook een uitgebreide collectie in hoekbanken en zelfs modellen in halfrond of kwartrond. Of kies voor een eetbank uitgevoerd in een modulair systeem dat u in staat stelt een unieke eethoek te creëren.

Koinor Bottom model

Het model Bottom is van designer Kurt Beier. Een eetkamerbank met vele variaties in banken in diverse afmetingen met of zonder rug of armleuning. In hoekbank of rechte bank. U kunt als het ware oneindig combineren.Geplaatst op slanke metalen poten is de Bottom een waar genoegen om te zien. En zoals ieder weet, eten doe je met je ogen. De Koinor Bottom is verkrijgbaar in een ronde opstelling met of zonder rug en als rechte bank. De Bottom van Koinor is zowel in leder als in stof verkrijgbaar.

Koinor Garret hoekcombinatie Koinor Bellagio eethoek Koinor Bottom

Koinor Bellagio en Tondo

De Bellagio eethoek kan worden samengesteld uit meerdere elementen. Banken met of zonder rugleuning, hoekbanken, kwartronde en halfronde banken. De rugleuningen zijn meervoudig verstelbaar. Om de eethoek te completeren of speels in te delen kiest u bijvoorbeeld voor de Bellagio eetkamerstoelen met of zonder armleuningen. De Bellagio eetkamerbank is een design van Nicole C. Fendel. De Bellagio is zowel in leder als in stof verkrijgbaar.

De TONDO eettafel is een bijzondere tafel. Het model is in diverse afmetingen in zowel ronde als vierkante uitvoering leverbaar. Daarnaast beschikt het model over een fraai RVS detail in het midden van de tafel, welke in hoogte verstelbaar is. De Koinor tafel is leverbaar in eiken of notenhout naar keuze, en uiteraard in diverse kleuren.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Koinor meubelen.

U bent van harte welkom!