Kwadraat meubelen

Helaas is de Kwadraat collectie van Heldense uit Panningen in een faillissement beland.
Als alternatief hebben wij 3 mooie merken die we kunnen aanbieden:

  1. Karat collectie (compleet woonprogramma)
  2. Spectral tv meubel collectie
  3. Saunaco (compleet woonprogramma)

----------------------------------------------------------------------------------------

Kwadraat Design Meubelen is de nieuwste serie kasten van de Heldense Group uit Panningen. Net als bij Dividi en Karat, de andere collecties van de Heldense Group, betreft het hier een serie prachtige moderne designmeubelen. Doordat het Kwadraat kastenprogramma volledig modulair opgebouwd is, geeft dit u de vrijheid om gemakkelijk een kast samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet. Dankzij voldoende mogelijkheden met betrekking tot de hoogte en breedte van de kast en doordat er een groot aantal verschillende elementen beschikbaar zijn, ligt uw droomkast bij Kwadraat altijd binnen handbereik. Onze interieuradviseurs ondersteunen u uiteraard graag bij het samenstellen van uw eigen kast.


Kwadraat van de Heldense Group uit Panningen

Na het succes van Dividi en Karat komt het gerenommeerde meubelbedrijf uit het Limburgse Panningen nu met de eigentijdse kasten van Kwadraat. Van eenvoudig dressoir tot volledige kastenwand, dankzij de verschillende elementen van Kwadraat bepaalt u helemaal zelf hoe het meubel eruit komt te zien. De kasten laten zich het best typeren als strak en modern en zijn niet alleen perfect in te passen binnen een modern interieur, maar komen ook goed tot hun recht als opvallende twist binnen een industrieel geïnspireerde inrichting. Wanneer u een paar foto’s van uw huidige interieur meeneemt naar onze showroom, dan kunnen onze interieurexperts u vrijblijvend van advies op dit gebied voorzien.

Kwadraat design meubelen Kwadraat tv meubel Kwadraat wandkast

Modern ontwerp als basis voor uw eigen maatwerkkast

Het grote voordeel van de Kwadraat collectie, is dat u helemaal zelf kunt kiezen hoe uw kast eruit komt te zien. Met behulp van open elementen, lades, elementen met kleppen en zelfs speakerdoekelementen, kunt u namelijk op eenvoudige wijze de indeling van de kast bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos en strak of speels, dat bepaalt u dus uiteindelijk helemaal zelf. U zult merken dat u met een van onze adviseurs binnen een handomdraai een tv-meubel, wandmeubel, boekenkast of bergkast van Kwadraat heeft ontworpen.

Niet alleen de samenstelling van de kast is zelf te bepalen, maar ook de look en feel. De bovenbladen kunnen bijvoorbeeld uitgevoerd worden in lak, keramiek of glas. Daarbij is er ook nog de keuze of u gaat voor een glanzende of matte uitvoering. Indien u meer sfeer wilt creëren kunt u er zelfs voor kiezen om dimbare LED-verlichting in uw kast te laten integreren, waarbij u de lichtsterkte en temperatuur van het licht gemakkelijk met een afstandsbediening kunt instellen. Bovendien zijn de kasten van Kwadraat ook perfect te combineren met de tafels van Karat, Dividi en Tables to Love.

Kwadraat meubelen bij Hoogebeen Interieur

Als specialist in designmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor de maatwerk designkasten van Kwadraat. U bent welkom in onze showroom om op uw gemak een selectie van Kwadraat meubelen te komen bekijken. Onze interieuradviseurs kunnen u daarnaast uitleg geven over de verschillende mogelijkheden en kunnen u vrijblijvend van op maat gesneden advies voorzien. Wij helpen u natuurlijk ook graag bij het uiteindelijke samenstellen van uw kast en kunnen deze moeiteloos voor u bestellen bij de Heldense Group. U bent van harte welkom.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN