Categorieën

Onze merken

Lumiere

Lumiere verlichting logo

Lumière verlichting levert al 40 jaar klassieke en tijdloze verlichting, meubelen en accessoires. Kwalitatieve en ambachtelijke objecten worden met zorg ontworpen en gerealiseerd. Juist daardoor kunt u bij Lumière ook terecht voor maatwerk.

Originele ontwerpen Lumiere

Lumière verlichting is continue op zoek naar originele ontwerpen of laat eigen ontwerpen vormgeven door vakmensen. Ambachtslieden die net als Lumière alleen maar streven naar perfectie. Samen met onder andere houtsnijders, bronsgieters, kunstschilders of meubelmakers realiseert Lumière Verlichting het gehele object, van ontwerp tot en met de afwerking. Het resultaat van deze werkwijze én 40 jaar ervaring is een unieke collectie.

Verlichting bij Hoogebeen Interieur

Onze eigen ervaren monteurs van Hoogebeen Interieur kunnen desgewenst de verlichting vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een advies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto’s en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs helpen graag meedenken om tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een zeer uitgebreide verlichtings collectie.