Categorieën

Onze merken

Meander

Meander meubelen logo

Meander Meubelen heeft gedurende vijfentwintig jaar een reputatie verworven als leverancier van tafels, stoelen en bijzet-meubelen. Toonaangevend met de nadruk op metaal uiteenlopend van staal, aluminium en chroom tot messing en brons. In velerlei uitvoeringen met collecties van eveneens sterk gevarieerde vormgeving en stijl. Zowel modern/eigentijds als traditioneel/klassiek. Maar steeds met oog voor nieuwe ontwikkelingen, zowel modisch als technologisch en sterk bewust van de hoge eisen van de moderne consument ten aanzien van de kwaliteit en duurzaamheid. De nauwe samenwerking met vormgevers en productiebedrijven in -voornamelijk- Italië staan borg voor een voortdurend proces van innovatie toegespitst op traditionele en nieuwe verlangens naar een eigen individuele woonstijl.

Meander meubelen

Meander meubelen is toonaangevend op het gebied van klassieke bronzen salontafels, bijzettafels en wandtafels.

Meander Meander Meander

Meander heeft verschillende oppervlakte bewerkingen

U kunt kiezen uit Messing gesatineerd, messing gebronsd, messing antiek, fiammato en marrone. Messing gesatineerd geeft een mate zijdeachtige glans. Messing gebronsd geeft een warme bronzen tint, waarbij deze nog verder verfijnd kan worden naar messing antiek. Bij messing antiek wordt aan het einde van het proces een antiekfinish aangebracht. Fiammato toont enige overeenkomt met het verbronzen van messing, maar wijkt daarvan toch op belangrijke punten af. Deze verlenen het oppervlak een unieke "bronzen" finish die van werkstuk tot werkstuk verschilt. de uitvoering marrone heeft de kleur zoals het woord wordt vertaald uit het Italiaans: kastanjebruin. De meubelen van Meander vergen weinig onderhoud. Van tijd tot tijd reinigen met warm water en licht droogwrijven met een zachte doek.

Deskundig en creatief interieuradvies bij Hoogebeen Interieur

Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen interieur voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het aller moeilijkste zijn. Maar een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor een vrijblijvend adviesgesprek. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde.

Een uitgebreide collectie Meander tafels is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!