Categorieën

Onze merken

Meubitrend HVS

HVS Industrie logo

Meubitrend HVS Industrie is producent van moderne en in het oog springende eetkamerstoelen.
Hoogwaardig afgewerkte RVS frames gestoffeerd in leder of stof naar keuze.De Meubitrend HVS eetkamerstoelen collectie wordt geheel geproduceerd in Nederland. Vakbekwame medewerkers en hoogwaardige materialen zorgen voor een product waar u lang en comfortabel plezier aan zult beleven. Op deze site vindt u de uitgebreide mogelijkheden van de HVS eetkamerstoelen collectie.

Meubitrend HVS eetkamerstoelen

Meubitrend HVS eetkamerstoelen Meubitrend HVS eetkamerstoelen Meubitrend HVS eetkamerstoelen

Meubitrend eetkamerstoelen in vele soorten en maten

Of uw eethoek nu in de woon- of eetkamer staat, met een set mooie eetkamerstoelen is de eethoek de grote sfeermaker in uw huis. Eetkamerstoelen met een hoog zitvlak en een hoge rugleuning voor een chic uiterlijk. Of leren eetkamerstoelen met een dun zitvlak en verchroomde poten. Vele combinaties van stoffen, leder, kleuren en poten zijn mogelijk, daarnaast kunt u ook nog kiezen of u een eetkamerstoel wilt met of zonder armleuning. Het is van belang dat eetkamerstoelen duurzaam zijn, passen bij uw interieur en afgestemd zijn op hoe intensief u de stoelen wilt gebruiken. Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreid aanbod van eetkamerstoelen. Of u nu van modern en strak houdt of juist van romantisch en klassiek.

Deskundig en creatief advies bij Hoogebeen Interieur

Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen interieur voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het aller moeilijkste zijn. Maar een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor een vrijblijvend adviesgesprek. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreid aanbod van HVS eetkamerstoelen en eetkamerfauteuils.

U bent van harte welkom!