Ronald Schmitt

Innovatie, functie, en het gevoel voor kunst zijn de richtlijnen van Ronald Schmitt salontafels voor meer dan 50 jaar. Ronald Schmitt is specialist in glazen eettafels, salontafels en bijzettafels. Ronald Schmitt beheerst als geen ander de uitzonderlijke technieken om salontafels, bijzettafels en tv meubelen te fabriceren in een combinatie van edele metalen, glas en hout.

Ronald Schmitt salontafels en eetkamertafels

De eettafels hebben een vernuftig mechanisme, dit mechanisme zorgt ervoor dat de tafels in een handomdraai vergroot kunnen worden. Bij de elegante eettafels heeft Ronald Schmitt een mooie en strakke collectie eettafelstoelen. Net zoals bij de tafels kunnen de onderstellen in diverse afwerkingen geleverd worden. Voor de bekleding van de stoelen kan er gekozen worden uit diverse kleuren leer en stof.

Salontafels, bijzettafels, kapstokken, glazen kasten, eettafels en stoelen behoren tot de collectie van Ronald Schmitt.


Modern design van Ronald Schmitt

Ronald Schmitt heeft in samenwerking met Internationale ontwerpers producten ontworpen met innovatieve functies en een hoge gebruikerswaarde. De combinaties van de kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een moderne design. Het moderne design voelt zich thuis in strakke interieurs maar misstaat zeker niet in een wat klassiekere omgeving. De eenvoudig te reinigen multifunctionele tafels zijn een welkome aanvulling in de wat compactere leefruimtes en komen juist ook in een grote ruimte volledig tot hun recht. De meubelen van Ronald Schmitt zijn met de geselecteerde materialen individueel uniek, trendsettend en tijdloos tegelijkertijd.

Ronald Schmitt P9011 bijzettafels FenixRonald Schmitt k500 salontafelRonald Schmitt Salontafel

Deskundig en creatief interieuradvies bij Hoogebeen Interieur

Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen interieur voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het aller moeilijkste zijn. Maar een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor een vrijblijvend adviesgesprek. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde.

Een uitgebreide collectie van Ronald Schmitt is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom om vrijblijvend inspiratie op te komen doen!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN