Categorieën

Onze merken

Schmidt Leuchten

Schmidt Leuchten logo

SCHMIDT LEUCHTEN ontwikkelt en produceert haar producten in Hüsten aan de rand van het Sauerland (Duitsland). Schmidt Leuchten is opgericht in 1957 om de kwaliteit op het gebied woonverlichting te verbeteren. Sinds 1990 houdt Schmidt Leuchten zich bezig met verlichting op het gebied van leefruimtes, zij is in de loop der jaren gespecialiseerd op dit gebied. Schmidt Leuchten is daardoor in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot professionele partner van hotel ondernemingen, architecten en ontwerpers.

Schmidt Leuchten Schmidt Leuchten lampen Schmidt Lampen

De collectie bestaat uit:

* hanglampen
* vloerlampen
* tafellampen
* wandlampen

SCHMIDT LEUCHTEN materialen en productie

Schmidt Leuchten gebruikt alleen hoogwaardige materialen. De lampen zijn gemaakt van metaal, hout, glas of stof. Voor de beste kwaliteit wordt hoofdzakelijk messing gebruikt door de fijne kwaliteiten die de grondstof bezit. Na een bestaan van meer dan 50 jaar wordt de productie nog steeds uitgevoerd in haar eigen fabriek in Duitsland. Schmidt Leuchten heeft meer dan 30 mensen in dienst op haar productielocatie en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Hierdoor kan er snel en flexibel ingespeeld worden op de behoeften van de klanten. Schmidt Leuchten is altijd op zoek naar innovatieve technische onderdelen om de verlichting nog aantrekkelijker te maken voor de klant. Er wordt gebruik gemaakt van slimme technieken in de verlichting zodat de verlichting niet verblind. De technieken die worden gebruikt zijn zo gebouwd dat de lampen altijd helpen bij de energiebesparing.

Presentatie SCHMIDT LEUCHTEN bij Hoogebeen Interieur

Onze eigen ervaren monteurs van Hoogebeen Interieur kunnen desgewenst de verlichting vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een verlichtingsadvies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto's en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs helpen graag meedenken om tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

Een uitgebreide presentatie van de SCHMIDT LEUCHTEN verlichtingscollectie is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!