Categorieën

Onze merken

SDB vitrines

SDB vitrine logo

SDB vitrines is expert op het gebied van vitrinekasten. Het vakmanschap, de innovatieve oplossingen, stijlvol design en perfecte materiaal keuzes vindt u terug in alle kastensystemen van SDB vitrines. Deze schitterende vitrinekasten zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen en tevens geschikt voor professioneel gebruik. Sommige kasten zijn stof- en waterdicht, ook zijn er modellen waarbij het glas op glas is verlijmd.

Verlichting in SDB vitrines

Een van de belangrijkste en toch vaak een van de meest ondergewaardeerde accessoires voor een vitrine. Met de juiste verlichting krijgt de vitrine, en daardoor uw kostbare bezit een perfecte uitstraling in de vitrine. Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw vitrine of wand meubel.

SDB Vitrines SDB vitrinekast Truman SDB vitrines Tango chroom

Innovatie van SDB Vitrines

SDB vitrines innoveert haar vitrines en vitrinekasten onophoudelijk; in een continue proces. Het hoort bij hoe SDB vitrines tegen het vak aankijkt, het is onderdeel van haar geschiedenis. En door die innovatieve grondhouding blijft SDB vitrines op de markt vooruitlopen. Om te innoveren moet je weten waar je het over hebt, én je moet een fikse dosis lef hebben. Uw vragen en wensen verdienen totale toewijding en de durf om het eens helemaal anders te doen. ‘Out of the box’ te denken, materialen en technieken uit andere industrieën toe te passen. En te blijven puzzelen en innoveren tot het voldoet aan uw verwachtingen. Of beter, tot het deze overtreft.

SDB vitrines staan voor perfectie

Hout, aluminium, licht of glas, u merkt het direct als het uit de handen van SDB vitrines medewerkers is gekomen. Stuk voor stuk perfect. Daar krijgen de medewerkers van SDB vitrines energie van: de perfecte vitrine leveren. Met oog voor de kleinste details die maken of een product de naam van SDB vitrines draagt of niet.

In de showroom van Hoogebeen Interieur vindt u diverse vitrinekasten van SDB vitrines. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor een vrijblijvend adviesgesprek. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde.

U bent van harte welkom!