Categorieën

Onze merken

Sische Licht

Sische licht logo

Sische Licht | Simon & Schelle

SISCHE LICHT is opgericht in 1989 en is in de jaren '90 bekend geworden door haar professionele samenwerking met projectontwikkelaars en architecten. Hedendaags wil Sische licht vanuit de ambachtelijke traditie groeien tot een uniek design, kwaliteit en diversiteit. Deze passie en teamgeest leiden de dagelijkse handelingen in het ontwikkelen van nieuwe verlichting en nieuwe productideeën. De klant en haar behoeftes zijn altijd de focus. Sische neemt zichzelf voor om altijd vernieuwend te zijn en altijd voorop te lopen in innovatie.

Kwaliteit en materialen Sische 

Sische staat bekent om haar ervaring en de expertise van haar medewerkers. Sische licht staat voor superieur design, individuele begeleiding, korte levertijden en een sterke service. Het assortiment van Sische licht wordt vervaardigd uit de beste materialen. De afwerking van de oppervlakte is een speciaal ontworpen exclusieve bewerking. Het zuinig gebruik van natuurlijke hulpbronnen is vanzelfsprekend. De lampen van Sische licht vertegenwoordigen kwaliteit en innovatie uit Duitsland.

Precisie handwerk en speciale know-how zijn onmisbaar voor het produceren van metalen producten. Daarom worden alle accessoires die gemaakt zijn van messing, ijzer en aluminium verfijnd in het traditionele handwerk. De enige manier om een vlekkeloos resultaat te krijgen.