Trones

De filosofie van Trones is het naadloos samenbrengen van diverse werelden. Vandaar dat wij een innovatieve meubellijn zijn die past bij elk moment van uw leven. Oogstrelende vormgeving is met uiterst betrouwbare techniek in verbinding gebracht, om dat ideale evenwicht te creëren tussen uw actieve sociale leven en optimale rustmomenten.


Trones meubelen van topdesigners

Wij zitten nooit stil bij Trones, maar zijn juist altijd op zoek naar de optimale vormen op gebied van comfort, leven en genieten. Vandaar dat wij samenwerken met topdesigners als:
* Gijs Papavoine * Hugo de Ruiter * Frans Schrofer * Stefan Heiliger

De kwaliteit van Trones

Deze ingrediënten combineren we met hoogwaardige premium leersoorten en kwaliteitsstoffen van het Deense Kvadrat, om zo het beste uit verschillende werelden te vatten in één ultieme meubellijn. Trones is een innovatieve meubellijn die past in elk moment van uw leven. Oogstrelende vormgeving is met uiterst betrouwbare techniek in verbinding gebracht, om een evenwicht te creëren tussen uw actieve sociale leven en optimale rustmomenten.

Trones Nine bankTrones three bank Trones five hoekbank

Deskundig en creatief interieuradvies bij Hoogebeen Interieur

Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen interieur voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het aller moeilijkste zijn. Maar een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor een vrijblijvend adviesgesprek. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde.

Hoogwaardige zitmeubelen van topdesigners!

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van de TRONES collectie.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN