Vivafloors

Vivafloors levert de mooiste collectie PVC Vloeren. De collectie is volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur, voor ieder budget. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart. In lijm en click, houtstructuur en betonlook.

PVC vloer keuze

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs.

Vivafloors Exclusive PVC Vivafloors XTRMfloors Vivafloors Balance PVC

 

Voordelen PVC vloeren

  • geluidsdempend
  • duurzaam
  • vochtbestendig
  • slijtvast
  • hygiënisch
  • onderhoudsarm
  • krim- en uitzetvrij
  • geschikt voor vloerverwarming

Vivafloors hoogwaardige PVC vloeren

Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren en PVC vloerbedekking en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”.

Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dit, dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Vivafloors lijmversie en clickversie PVC vloeren

De collectie van Vivafloors bestaat uit lijmversie en clickversie vloeren. Zoals de naam al zegt, worden de lijmversie vloeren verlijmd op de ondervloer en zijn clickversie vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer.

Vivafloors probeert altijd vernieuwend te zijn en levert altijd de beste kwaliteit, vloeren voor het leven.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een zeer uitgebreide presentatie PVC vloeren. U bent van harte welkom om alle kwaliteiten in onze showroom te bekijken, en voor een gedegen advies.


GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN