HE Design

Je eigen smaak, je eigen meubels, dat is het motto van de eigentijdse design meubelmaker HE Design in Tilburg. Wonen is immers persoonlijk. Het gaat om jou en waar jij je prettig bij voelt. En een passend design meubel symboliseert waar jij voor staat. Uniek dus met ambachtelijke kwaliteit geproduceerd door vaklieden met liefde en passie voor het vak. Ouderwetse degelijkheid met een duidelijke knipoog naar het heden.

HE Design, eigen productie in Nederland

HE Design produceert volledig in eigen beheer unieke meubelen voor unieke mensen. Aangepast aan jouw wensenpakket, passend binnen je huidige interieur. daarmee onderscheidt HE Design zich van de doorsnee meubelleverancier. De meubels worden volledig met de hand gemaakt in eigen beheer en werkplaats. De basis van een meubel moet degelijk een sterk zijn, als een huis. Door onze manier van produceren zijn meubels kwalitatief beter en hebben ze bij normaal gebruik een langere levensduur dan een doorsnee, machinaal gebouwd, productiemeubel.


Het onderscheidend vermogen van de meubels van H.E. Design bestaat uit:

  • Handgemaakt en zeer sterk verlijmd en geschroefd frame
  • Visueel één meubel (geen naden en kieren)
  • Iedere kleur en afwerking is mogelijk

HE Design, hoogwaardige afwerking

De manier waarop onze meubels worden afgewerkt is anders dan in massa geproduceerde meubels. Het verschil? De meubels van H.E. Design BV worden ambachtelijk vormgegeven door vakmensen met liefde voor het vak. Dat zijn dus degelijke producten waar je het vakmanschap in herkent. Kwaliteitsprodukten om jarenlang van te genieten.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie HE Design modellen.

U bent van harte welkom!

HE Design stoelenHE Design meubelen

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN