Wandkasten

Een woonkamer is niet compleet zonder een praktische maar ook stijlvolle wandkast. Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een groot aanbod van verschillende topdesigners. Wandkasten zijn ideaal om spullen in op te bergen, hierdoor worden ze vaak met deurtjes besteld. Het is uiteraard ook mogelijk om mooie verzamelstukken in tentoon te stellen. In dit geval worden een wandkast vaak zonder deurtjes besteld. Op zoek naar een wandmeubel? Kom dan eens langs in onze showroom!

Wandkasten zijn stijlvol en praktisch

Wandkasten komen in vele soorten en maten. Zo heb je systemen die volledig uitgebouwd kunnen worden tot wandvuller, maar ook bescheiden wandkasten die als lage meubel de muur vrijlaten. Een wandkast komt het best tot zijn recht in een woonkamer, om bijvoorbeeld boeken in op te bergen. Tevens worden ze vaak gebruik om spullen in tentoon te stellen. Hierbij kun je denken aan fotolijsten, vazen en bloemen. Wanneer je de wandkast voornamelijk gebruikt voor bergruimte dan is het verstandig om er deuren bij te bestellen. Wanneer de wandkast voornamelijk gebruikt wordt voor de sier dan is het verstandig om deze zonder deuren te bestellen. Veel wandkasten stralen iets moderns uit dankzij hun strakke designs. Vaak wordt er veel wit gebruikt bij deze kasten. Doordat moderne varianten niet altijd een achterwand in de kast hebben, hoeven deze niet perse tegen een muur te staan. Hierdoor kun je ze ook inzetten als roomdevider.

Wandkast op maat

Wanneer u een wandmeubel gaat uitzoeken, dan is het belangrijk om na te gaan welke bij uw interieur past. Kies dus voor een wandkast op maat! Denk van te voren goed na of u een moderne hoogglans wandmeubel zoekt, of juist een klassieke houten wandmeubel. Bij Hoogebeen Interieur helpen wij u graag aan de juiste wandkast op maat voor uw woonkamer. Vaak is het mogelijkheid om de kasten aan te passen naar uw voorkeur. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden van onze wandkasten. Laat u adviseren! We zien u graag in onze meubelshowroom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN