Penta

Laat u verrassen door Penta, een Italiaans topdesignmerk als het om lampen gaat. Penta geeft u de mogelijkheid om eindeloos te variëren met verschillende samenstellingen. Combineer bijvoorbeeld een mooie hanglamp met een unieke wandlamp, voor een fijne en persoonlijke sfeer. Penta maakt het u bij een aantal collecties zelfs mogelijk om te variëren op het gebied van de grootte, de stijl en de kleur van de verschillende armaturen. Op deze manier is er voor ieder interieur een perfecte Penta lamp te bedenken. U zult zien dat iedere ruimte in uw woning oplicht met Penta, sfeermakers van Italiaanse bodem.


Italiaans topdesign

Italië heeft een stevige reputatie als het om stijl en design gaat en Penta is hierop geen uitzondering. Alle armaturen worden bijvoorbeeld gemaakt van de beste materialen en de Penta lampen hebben stuk voor stuk moderne en unieke vormen. De fabriek van Penta staat al sinds 1975 in het Italiaanse Como, waar naast Penta nog vele andere vooraanstaande meubelmakers en designstudio’s gevestigd zijn.

De ontwerpers van Penta doen er hier alles aan om stijl en functie perfect in balans te houden. Dit doen zij onder andere door hoogwaardige materialen te combineren met de nieuwste technologie. Zo garanderen ze dat u met een lamp van Penta niet enkel een mooie lamp in huis haalt, maar ook gewoon goede verlichting. Penta geeft uw huis een bijzondere en luxe uitstraling en weet daarnaast als geen ander voor een warm en welkom gevoel te zorgen.

Voor ieder interieur een Penta

Bij Penta vindt u een van de meest veelzijdige collecties op het gebied van verlichting. Het maakt daardoor niet uit in welke stijl uw interieur uitgevoerd is. Vaak kunt u een lamp zelfs helemaal aan uw eigen smaak aanpassen, bijvoorbeeld door voor een bepaalde grootte van de verschillende elementen te kiezen of door de kleur van het armatuur aan te passen. Bovendien zijn er van de verschillende modellen soms ook diverse typen lampen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Penta Glo, die zowel leverbaar is als hanglamp, tafellamp, vloerlamp en wandlamp. Zo is er voor elk gedeelte van uw huis een perfecte lichtbron van Penta te vinden.

Penta bij Hoogebeen Interieur

U bent van harte welkom om onze uitgebreide selectie Penta verlichting te komen bekijken in onze showroom in Putten. Daarnaast kunt u hier ook de diverse brochures van Penta doornemen, al dan niet samen met een van onze interieuradviseurs. Wij laten u namelijk graag alle mogelijkheden zien en geven u het liefst persoonlijk advies, volledig toegesneden op uw specifieke wensen en uw interieur.

Loop vooral eens bij ons binnen of maak vooraf een afspraak, zodat u zeker weet dat wij voldoende tijd voor u hebben. Wanneer u gratis en vrijblijvend advies wilt met betrekking tot uw interieur, dan raden wij u aan om een aantal foto’s van uw inrichting mee te nemen. Onze interieurspecialisten kijken dan samen met u naar de diverse mogelijkheden.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN