Macazz

Macazz Living Interiors. Fabrikant van hoogwaardige meubelen, luxueus en modern!

Geschiedenis Macazz Interiors

Het meubelmerk Macazz Interiors is opgezet door Jos Castelijns in 2005. De geschiedenis van het bedrijf gaat echter terug tot in de jaren 80, toen Jos zijn carrière begon in zijn garage. Het merk Macazz is in de tussentijd gegroeid tot een gewaardeerd en creatief label, waar vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel staan. Ondertussen heeft zijn zoon Harm Castelijns het familiebedrijf overgenomen en heeft hij samen met het Macazz team de ambitie om het bedrijf nog verder te ontwikkelen. In 2018 heeft Macazz het bekende merk BENCH gekocht met de bedoeling om de productie en verkoop van deze mooie modellen voort te zetten. De elegante, vaak tijdloze modellen met een uitstekend zitcomfort passen perfect bij de filosofie van Macazz. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om de BENCH - design modellen aan de Macazz collectie toe te voegen.


Macazz vakmanschap

Alle producten zijn gemaakt door de beste professionals. Kenmerkend voor hen is dat ze veel passie hebben voor de materialen die worden gebruikt en het eindproduct. Alle materialen worden dan ook zorgvuldig geselecteerd door het designteam. Doordat het gehele proces van design tot productie wordt gerealiseerd binnen het bedrijf kan de kwaliteit en authenticiteit goed gecontroleerd en gewaarborgd blijven. Macazz maakt geen gebruik van geautomatiseerde processen, waardoor wij eventuele aanpassingen of wensen altijd kunnen doorvoeren.

Macazz stijl

De stijl kan worden beschreven als luxueus en modern. Al onze producten zijn zorgvuldig ontworpen, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de details. We werken alleen met stoffen en leer die worden geproduceerd door de meest toonaangevende merken. Het altijd streven naar de hoogste kwaliteit is één van onze doelen.

Macazz collectie

Traditioneel Nederlands ondernemerschap wordt gecombineerd met gevoel voor stijl en oog voor detail. Een ervaring die begon in de jaren 80 en een flair die toebehoort aan het jonge management. Wij ontwerpen en produceren volledig in eigen huis. Expert in nauwkeurig handwerk, uitgevoerd met zorg en aandacht.

We creëren en maken onze eigen ontwerpen en implementeren deze, gebaseerd op een diepgaande technische basis. We signaleren trends in de markt en spelen daar op onze manier op in. We worden bijgestaan door verschillende ontwerpers, waaronder Bart Conen, de ontwerper van BENCH design, een collectie die onlangs door ons is overgenomen en wiens modellen nu deel uitmaken van de Macazz-collectie.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN