Dekton tafels


Dekton tafels zijn gemaakt van een bijzonder samengesteld materiaal, wat de uiterlijke kenmerken van natuursteen en beton heeft. Dekton tafels bestaan echter voor 100% uit natuurlijke basisstoffen. Dekton wordt namelijk gemaakt door middel van een mengsel van kwarts, glas en porselein. Door deze materialen met behulp van een exclusief 'PST-technologisch proces' stevig op elkaar te persen, ontstaat er een duurzaam en ijzersterk oppervlak. Door dit bijzondere proces bevat Dekton geen enkele vorm van poreusheid of zwakke punten. Daarnaast is dit materiaal zeer duurzaam, waardoor u er vele jaren van kunt genieten. Het Nederlandse meubelmerk Bert Plantagie maakt regelmatig op originele wijze gebruik van dit bijzondere materiaal. Bekijk hieronder de collectie met Bert Plantagie tafels, waarin bij allen Dekton een optie is voor de afwerking.

Dekton tafels Top Afbeelding

Dekton tafels Assortiment


De voordelen van een Dekton tafel

Dekton tafels bevatten een hoop goede eigenschappen, die veel voordelen met zich meebrengen. Deze eigenschappen komen zowel binnen- als buitenshuis goed tot zijn recht. Dekton is een uiterst krasbestendig materiaal. Dit komt goed van pas wanneer u veel werkt met huishoudelijk keukengerei, wat normaliter snel krassen achterlaat. Als u op dit oppervlak wilt snijden, is het echter wel raadzaam om alsnog een snijplank te gebruiken. Dit, om het keukengerei te beschermen. Dekton biedt tevens een zeer goede weerstand tegen hoge temperaturen. Hierdoor kunt u gemakkelijk elektrische apparaten, potten, pannen en ander heet keukengerei rechtstreeks op het oppervlak plaatsen.

Daarnaast is Dekton ook nog eens zeer vlekbestendig. Dit komt door lage poreusheid van het materiaal. Vlekken van bijvoorbeeld wijn, koffie, inkt of zelf chemische huishoudelijke stoffen kunnen eenvoudig worden verwijderd. Tot slot heeft Dekton vrijwel geen onderhoud nodig, waardoor u jarenlang kunt genieten van zijn prachtige uitstraling.


Dekton tafels Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Dekton tafels van Bert Plantagie bij Hoogebeen Interieur

Door de bijzondere samenstelling waarmee Dekton wordt gemaakt, is elk oppervlak uniek in zijn kleur en patroon. Hierdoor kunt u gegarandeerd genieten van een karakteristiek en uitzonderlijk meubelstuk. Denk bijvoorbeeld aan de elegante Bert Plantagie Carve eettafel of de stijlvolle Bert Plantagie Layers salontafel. In de showroom van Hoogebeen Interieur bevindt zich een uitgebreide collectie van Bert Plantagie tafels, waarbij een afwerking met Dekton vaak onder de mogelijkheden behoort. De professionele adviseurs van Hoogebeen Interieur helpen u graag met het samenstellen van uw ideale Dekton tafel. U kunt namelijk vaak kiezen uit meerdere formaten en kleuren voor de afwerking. Wij raden u altijd aan om foto’s van uw huidige interieur mee te nemen, zodat wij u altijd van passend advies kunnen voorzien. Graag tot ziens bij Hoogebeen Interieur!


Nieuw bij Hoogebeen