Categorieën

Onze merken

Estiluz

Estiluz logo

Estiluz werd in 1969 in Girona, Spanje opgericht om lichtarmaturen van hoge kwaliteit en schoonheid te produceren. Trouw aan de Spaanse principes is het bedrijf sindsdien gegroeid en heeft het een naam gecreëerd op basis van de prachtige lichtarmaturen die het produceert. De elegante, functionele en tijdloze ontwerpen, uitstekende kwaliteitsmaterialen en -afwerkingen en product engineering van het bedrijf hebben het tot een wereldwijde pionier in de verlichtingssector gemaakt. Met regionale verkoopkantoren in Parijs, New York en Frankfurt brengt het producten nu zowel nationaal als internationaal op de markt in meer dan 50 landen.

Estiluz design verlichting

Estiluz kenmerkt zich door een uitgebreide collectie decoratieve armaturen met vele klassiekers. Een echt familiebedrijf wat befaamd is door zijn functionaliteit, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De bijzondere ontwerpen en perfecte afwerking zijn ongeëvenaard. Het bedrijf beschikt over een indrukwekkende lijst van jonge ontwerpers zoals Estudi Ribaudi, Estudi Estiluz, Lagranja Designstudio, Dikas Design en King & Miranda. De kwaliteit van de producten en afwerkingen zijn het kenmerk. Ze worden wereldwijd door klanten erkend en gewaardeerd. De stukken zijn tijdloos en levenslang gemaakt.

Het bedrijf heeft dan ook vele prestigieuze prijzen gewonnen voor zijn prachtige collectie, waaronder de Interior Design Award in 2010 en de Delta Award 2012 voor de originaliteit van zijn ballonlamp.

Estiluz RevoltaEstiluz Iris tafellampEstiluz Iris wandlamp

Estiluz denkt en handelt groen

Het bedrijf wordt gedreven door een nieuwe droom: we hebben een bijdrage aan de zorg voor onze planeet. Ecologisch denken beïnvloedt het hele productcyclus. Van materialen en verpakkingskeuze tot lichtbronnen. Productontwikkeling die bijdraagt aan energiebesparing en het gebruik van ecologische processen en materialen maakt deel uit van de filosofie en bedrijfsstrategie.  Een duurzame toekomst vereist het creëren van duurzame producten. Estiluz, een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in verlichtingsproductie in combinatie met groen bewustzijn.  

Een leuk weetje over Estiluz, de naam komt van de Spaanse uitdrukking voor "dit is licht" 

Hoogebeen Interieur is officieel dealer van Estiluz, u kunt bij ons terecht voor alle verlichtingsarmaturen, lampen, kleuren en opties. Heeft u vragen over de producten, neem dan telefonisch contact met ons op of mail ons. Tevens kunt u onze showroom bezoek om de lampen in het echt te bewonderen.