Estiluz

Het merk Estiluz is in 1969 ontstaan in de Spaanse stad Girona. Gerard Masdeu Jordà gebruikte voor de oprichting van dit decoratieve merk voor lichtarmaturen de kennis van zijn vader. Zijn gevoel voor design had hij waarschijnlijk ook geërfd, want hij kwam met de meest fantastische ontwerpen. De naam ‘Estiluz’ betekent ‘’dit is licht’’, een sprekende Spaanse naam. Nog steeds staat het merk bekend om zijn bijzonder elegante, tijdloze, maar toch functionele lichtarmaturen. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler in de verlichtingssector.


Estiluz designs

De ontwerpen van Estiluz worden stuk voor stuk vormgegeven met behulp van materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het merk bewijst op deze manier iedere keer opnieuw dat het zijn belofte waar kan maken, namelijk armaturen produceren die een leven lang meegaan. Als u een Estiluz product koopt, heeft u hier dus erg lang profijt van en kunt u blijvend genieten van de schoonheid van het design. U heeft bovendien keuze uit een erg groot assortiment.

Estiluz beperkt zich niet tot een paar adembenemende ontwerpen, maar legt met ieder nieuw product in het grote assortiment de lat even hoog. Een team van unieke Spaanse ontwerpers zorgt ervoor dat de verwachtingen iedere keer weer overschreden worden. Estudi Estiluz, Estudi Ribaudi, Lagranja Designstudio, King & Miranda en Dikas Design zijn zomaar wat namen van jonge ontwerpers die hun bijzondere bijdrage leveren aan het merk.

Awards & duurzame armaturen

De verrassende ontwerpen van Estiluz zijn niet onopgemerkt gebleven, want inmiddels heeft het merk vele awards in de wacht weten te slepen. In 2010 won het merk bijvoorbeeld de prestigieuze Interior Design Award. Deze award komt tot stand op basis van de stemmen van maar liefst 25.000 verschillende designers. Twee jaar later ontving Estiluz opnieuw een award, dit keer was het de Delta Award die werd toegekend aan de spraakmakende ballonlamp.

Inmiddels worden de lichtarmaturen van Estiluz ontwikkeld op duurzame wijze. Het merk heeft zich voorgenomen op het milieu op geen enkele manier te vervuilen en deze filosofie is in de complete productcyclus doorgevoerd. Doordat ook de lichtbronnen hierop uitgekozen worden, kunt u bovendien ook energie besparen door voor Estiluz verlichting te kiezen.

Estiluz bij Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur is officieel dealer van Estiluz, u kunt bij ons terecht voor alle verlichtingsarmaturen, lampen, kleuren en opties. Heeft u vragen over de producten, neem dan telefonisch contact met ons op of mail ons. Tevens kunt u onze showroom bezoeken om de lampen in het echt te bewonderen.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN