B+M Leuchten

Elke lamp is een meesterwerk. De producten van B+M Leuchten vormen een harmonieuze samensmelting van elegant en modern design en praktische functionaliteit, in combinatie met een uitzonderlijke technische vaardigheden! Creativiteit is een belangrijke drijvende kracht: B+M Leuchten vervaardigt alle lichten in huis volgens hun eigen ideeën - van ontwerp tot ontwikkeling en productie tot de uiteindelijke assemblage en verpakking - B+M verlichtingsproducten allemaal afkomstig uit een bron.


Materialen van B+M verlichting

Voor de productie worden hoogwaardige materialen zoals messing, roestvrij staal en mondgeblazen opaal glas gebruikt. B+M verlichting staat voor perfect Leuchtene oppervlakteafwerking en absolute technische precisie voor haar eindproducten – ware meesterwerken! Een claim dat een ieder van de B+M verlichting gekwalificeerd personeel ijverig nastreeft in zijn functie. Elk product ondergaat verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaten. Hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en uitstekend vakmanschap zijn de basis voor B+M verlichting.

B+M LeuchtenB+M Leuchten | Moderne leeslamp B+M verlichting

De collectie van B+M Leuchten

De collectie van B&M verlichting bestaat uit:

* hanglampen
* vloerlampen
* tafellampen
* wandlampen
* plafonnieres

Deskundig en creatief interieuradvies bij Hoogebeen Interieur

Onze eigen ervaren monteurs van Hoogebeen Interieur kunnen desgewenst de verlichting vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een verlichtingsadvies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto’s en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs helpen graag meedenken om tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

Een uitgebreide presentatie van de B+M Leuchten verlichtingscollectie is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN