Leren fauteuil


Binnen uw interieur moet een moment van ontspanning aanwezig zijn. Een plek waar u even weg kan zakken en totaal tot rust kan komen. Een leren fauteuil is hier perfect voor! Het geeft uw interieur bovendien een rijke, luxueuze uitstraling.

Deze comfortabele leunstoelen komen natuurlijk in verschillende soorten en maten. Hierdoor kan het lastig zijn om de perfecte leren fauteuil voor uw interieur te vinden. Daarom vindt u op deze pagina al onze leren fauteuils in een compleet overzicht, waarbij veel stoffen fauteuils ook leverbaar zijn in de leren uitvoering. Om het nog makkelijker te maken zijn alle fauteuils ook te bekijken in onze showroom in Putten. Schroom dus vooral niet om eens langs te komen!

Leren fauteuil Top Afbeelding

Leren fauteuil Assortiment


Leren fauteuil schoon

Een leren fauteuil is enorm gemakkelijk schoon te maken, doordat het leer geen vuil in zich opneemt. Zelfs als er vlekken op de leren fauteuil zitten kunt u door middel van lauw water en een minimale hoeveelheid zeep de stoel gemakkelijk reinigen. Wees er alleen wel snel bij en maak het leer niet té nat om beschadigingen te voorkomen.

Levensduur van een leren fauteuil

Een leren fauteuil gaat erg lang mee, wat de stoel enorm duurzaam maakt. Zolang het leer goed onderhouden is gaan deze generaties lang mee. Daarbij blijft een leren fauteuil ook eindeloos in de mode. Het is wel aan te raden om de fauteuil uit de zon te plaatsen, want het zonlicht kan het leer beschadigen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is het aan te raden om leer-conditioner aan te brengen.


Leren fauteuil Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
431 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Frits & Mary Mutsaers

Zie eerdere mail.

10 / 10
Remiel

Zeer prettige en uitnodigende presentatie van de winkel met dito ontvangst van de medewerkster mevrouw Boonen. Ze heeft ons deskundig…

9 / 10
Ans

Prachtige collectie in een zeer sfeervolle showroom met geweldig prettige medewerk(st)ers en vakkundig personeel

9 / 10

Combinatie van leer en stof

Steeds vaker zien we ook een combinatie van leer en stof. Mocht u het fijner vinden om een stoffen zitting te hebben op een leren fauteuil, dan is dit vaak mogelijk. Bekijk daarom de producten goed, of vraag het na aan een van onze meubelexperts.

Leren fauteuil kopen bij Hoogebeen Interieur

We hebben een groot aanbod aan leren fauteuils in onze showroom in Putten. Vragen stellen over deze leren fauteuils kan door contact op te nemen via 0341-353292 of het contactformulier.


Nieuw bij Hoogebeen