Categorieën

Onze merken

Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis

De Hofstede Raanhuis collectie bestaat uit een uitgebreid aanbod van zitmeubelen en houtcollecties. De collectie van staat voor eigentijd, inspirerend en sfeervol. Hofstede Raanhuis is een van de weinige fabrikanten met vele maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Gecombineerd met de productie in eigen fabrieken biedt Hofstede Raanhuis hoogwaardige meubelen die naar eigen wens gemaakt kunnen worden.

Hofstede Raanhuis meubelen

De banken en fauteuils kenmerken zich als eigentijds klassiek. Voor de klassieke smaak en de wat modernere smaak is ruime keuze in de collectie meubelen. De Hofstede Raanhuis collectie is een tijdloos zitmeubel die voldoet aan de hoogst denkbare norm in relatie tot vormgeving, kwaliteit en comfort. Het ontwerpteam van en de vakmensen in de productie dragen allemaal bij aan de woonfilosofie met een persoonlijk karakter. Daarnaast biedt Hofstede Raanhuis een uitgebreide stoffen- en ledercollectie zo kunt u als klant een Hofstede Raanhuis zitmeubel helemaal eigen maken. De vrijheid van stijl en comfort!

Raanhuis Hofstede VogueHofstede Raanhuis Novembre ronde uitklaptafelHofstede Raanhuis Nantes armstoel

Hofstede Raanhuis productieproces

Allereerst wordt de romp op maat vervaardigd. de ergonomie van goed zitten begint hier. Nadat de romp op maat is wordt deze opgebouwd met sonagveren en de beste afdekkingsmaterialen. Hier overheen wordt de romp verder opgebouwd met koudschuim en vormshuimen. Hiermee is de basis van een goed zittende bank gelegd. Als een klant alleen genoegen neemt met het allerbeste dan kan er eventueel nog een extra binnenvering worden toegevoegd. Deze veringen hebben een ongekende lange levensduur en zorgen voor een zeer kenmerkend zitcomfort met een zeer groot herstellend vermogen. De stof wordt gecontroleerd en aangebracht en afgewerkt met verschillend stikwerk, van enkelnaalds en dubbelnaalds stikken naar verschillende naald- en garendiktes. 

Hofstede Raanhuis bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van de Hofstede Raanhuis collectie.

U bent van harte welkom!