Hofstede Raanhuis

Bent u op zoek naar een sfeervolle en elegante invulling van uw interieur? Dan is de meubelcollectie van Hofstede Raanhuis vast iets voor u! Deze uitgebreide collectie bestaat onder andere uit bijzondere houten tafels, prachtig afgewerkte kasten, comfortabele banken en modieuze stoelen. Doordat alle meubels van Hofstede Raanhuis in haar eigen fabriek worden geproduceerd, is maatwerk in zeer vergaande mate mogelijk. Het is daardoor bij uitstek een merk dat geschikt is om uw ideale woonwensen mee te realiseren.


Hofstede Raanhuis meubelen in verschillende stijlen

Hofstede Raanhuis is typisch een modern meubelmerk dat van alle markten thuis is. Dit betekent ook dat u bij dit merk terecht kunt voor meubels in verschillende stijlen. Het maakt dus niet uit of u voor een klassieke of juist een moderne uitstraling wilt gaan. Dankzij de grote diversiteit op het gebied van materialen en kleuren is het bovendien gemakkelijk om een meubel samen te stellen dat perfect binnen uw interieur past. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos!

Raanhuis Hofstede VogueHofstede Raanhuis Novembre ronde uitklaptafelHofstede Raanhuis Nantes armstoel

Productie in eigen fabriek

Het productieproces van Hofstede Raanhuis vindt volledig plaats in eigen beheer en dit merkt u bijvoorbeeld aan de perfecte afwerking van de meubelstukken en het ultieme zitcomfort van de diverse zitmeubelen uit de collectie. Zo worden zitmeubelen geproduceerd door ze allereerst op de door u gewenste hoogte en diepte af te stellen, waarna het frame bekleed wordt met hoogwaardige vulling zoals koud schuim en binnenvering. Daarna wordt het gehele meubel afgewerkt met de materialen van uw keuze. Het resultaat is een meubelstuk waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Hofstede Raanhuis bij Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur is een officieel verkooppunt van Hofstede Raanhuis meubelen. Dit betekent dat u welkom bent in onze showroom voor een uitgebreide selectie met meubelstukken van dit prachtige merk. Daarnaast kunnen wij u assisteren bij het samenstellen van uw eigen Hofstede Raanhuis meubel en kunnen wij het meubel voor u bestellen bij de fabriek. Wij hopen u dan ook graag te mogen verwelkomen in onze showroom in Putten.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN