Ilfari

ILFARI is een van de meest toonaangevende Nederlandse verlichtingsbedrijven. Van strak modern tot semi-klassiek, steevast creëert ILFARI een romantisch-warme sfeer in zowel hedendaagse als oudere interieurs. Transparant design, subtiel afgewerkt met Swarovski-kristal. Resultaat: exclusieve verlichtingsobjecten die zowel moderne als klassieke interieurs een revolutionaire draai kunnen geven.


ILFARI Nederlandse design verlichting

Geniet van de fascinerende en exclusieve verlichting collectie van ILFARI lampen. Deze puur Nederlandse designverlichting is uitgegroeid tot een brede en gevarieerde collectie. Welke inmiddels over de hele wereld exclusief wordt gepresenteerd. De collectie bestaat uit hang- en wandlampen, staande lampen, plafonnières, tafellampen en vele specials op maat. Het unieke is dat alle lampen in vele uitvoeringen gemaakt kunnen worden zoals: glanzend chroom, mat nikkel, brons, messing en zwart of wit. Juist de combinatie met echte swarovskikristal elementen geeft deze ILFARI designcollectie een extra spannende en eigentijdse uitstraling.

Night in Paris Ilfari Sexy Crystals Ilfari Loving arms Ilfari

De collectie bestaat uit de volgende armaturen:

* hanglampen
* vloerlampen
* tafellampen
* wandlampen
* plafonnieres
* kroonluchters

Maatwerk verlichting naar eigen ontwerp bij ILFARI

Tevens is er binnen de ILFARI collectie maatwerk mogelijk. Samen met de adviseurs van Hoogebeen Interieur heeft u de mogelijkheid om uw eigen unieke lamp te ontwerpen. Elke gewenste maat is mogelijk, en alle modellen kunnen naar wens worden afgewerkt in hoogglans chroom, mat nikkel, brons, messing, wit of zwart.

Onze eigen ervaren monteurs van Hoogebeen Interieur kunnen desgewenst de verlichting vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een verlichtingsadvies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto’s en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs helpen graag meedenken om tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

Een uitgebreide presentatie van de ILFARI verlichtingscollectie is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur. Wij kunnen de gehele collectie leveren.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN