De Toekomst

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve relaxfauteuil, fauteuil of bank dan moet u zeker eens kijken naar de meubelen van De Toekomst. Een echt Nederlands familiebedrijf dat zich al sinds 1955 bezig houdt met het produceren van zitmeubelen van zeer hoge kwaliteit! Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een groot assortiment De Toekomst meubelen, allemaal te bekijken in onze ruime nette showroom te Putten. Laat u adviseren door één van onze professionals en vindt het zitmeubel dat bij u past!


Eigen ontwikkeling van relaxfauteuils

Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkeling binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven we toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

Een relaxfauteuil specialist

Met meer dan 50 jaar ervaring op kennis van leder kan De Toekomst meubelen zich terecht een specialist op dit gebied noemen. De relaxfauteuils zijn heel persoonlijk meubels. Wij vinden dat de bekleding daarbij extra aandacht verdiend. Want met de juiste beleving geniet U optimaal van uw eigen relax. Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect om uw meubel zoveel mogelijk eigen te maken.

De Toekomst Twice relaxfauteuils

Misschien wel het beste systeem ter wereld, de Twice collectie van de Toekomst uit Beesd. Met maar liefst standaard drie motoren zijn alle Twice modellen in alle posities verstelbaar. De voetensteun kan afzonderlijk in elke positie traploos van de rugleuning worden ingesteld. En kan het bovenste gedeelte van de rugleuning, de topswing van achter naar voren worden versteld voor een optimale ondersteuning van het hoofd. Eenvoudig opstaan met een sta-op functie is optioneel ook te bestellen, uniek daarbij is dat het op een enkele midden poot mogelijk is. Tevens zijn de Twice modellen uitgevoerd met een kantelfunctie waarbij de zitpositie kan kantelen zonder dat daarbij de voetensteun wordt gebruikt.

Stoffering met hoogwaardig leder

Leder is een soepel, sterk en duurzaam natuurproduct dat zich uitstekend leent voor zitmeubelen. Omdat leder wordt gemaakt van runde huiden heeft het zo’n mooi karakter en rijk uiterlijk. Elke huid bestaat uit verschillende delen met een wat ander karakter. Alle kwaliteiten zijn afgestemd op een eenvoudig gebruik gedurende lange tijd. De Toekomst biedt meer dan 13 leersoorten, zodat elke liefhebber van dit natuurproduct in onze collectie zal slagen. De gebruikte lederkwaliteiten zijn: Runner, Moreno, Vintage, Oslo, Rebound, Oasis, Semira, Ultra, Rancho, Supreme, Robust, Royal en Puur leder.

In de showroom van Hoogebeen Interieur is een uitgebreide presentatie van relaxfauteuils, fauteuils en banken te bewonderen. 

U bent van harte welkom!

De Toekomst Twice Relax Fauteuil | Hoogebeen Interieur

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN