De Toekomst

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve relaxfauteuil, fauteuil of bank dan moet u zeker eens kijken naar het merk De Toekomst meubelen. Een echt Nederlands familiebedrijf dat zich al sinds 1955 bezig houdt met het produceren van zitmeubelen van zeer hoge kwaliteit! Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een groot assortiment meubelen van De Toekomst, allemaal te bekijken in onze ruime nette showroom te Putten. Laat u adviseren door één van onze professionals en vindt het zitmeubel dat bij u past!


Eigen ontwikkeling De Toekomst relaxfauteuils

Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkeling binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven we toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

De Toekomst: relaxfauteuil specialist

Met meer dan 50 jaar ervaring op kennis van leder kan De Toekomst meubelen zich terecht een specialist op dit gebied noemen. De relaxfauteuils zijn heel persoonlijk meubels. Wij vinden dat de bekleding daarbij extra aandacht verdient.Want met de juiste beleving geniet U optimaal van uw eigen relax. Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect om uw meubel zoveel mogelijk eigen te maken.

Stoffering met hoogwaardig leder

Leder is een soepel, sterk en duurzaam natuurproduct dat zich uitstekend leent voor De Toekomst meubelen. Omdat leder wordt gemaakt van runderhuiden heeft het zo’n mooi karakter en rijk uiterlijk. Elke huid bestaat uit verschillende delen met een wat ander karakter. Alle kwaliteiten zijn afgestemd op een eenvoudig gebruik gedurende lange tijd. De Toekomst biedt meer dan 6 leersoorten, zodat elke liefhebber van dit natuurproduct in onze collectie zal slagen.

In de showroom van Hoogebeen Interieur is een uitgebreide presentatie van relaxfauteuils, fauteuils en banken te bewonderen. 

U bent van harte welkom!

De Toekomst relaxfauteuils

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN