Saunaco

Saunanco Architectural Furniture is een Belgisch designmerk uit Bocholt dat hoogwaardige kwaliteitsmeubelen produceert vanuit echt vakmanschap. De collectie van Saunanco kenmerkt zich voornamelijk door de strakke lijnen in de designs. Door het modulaire karakter kunt u de meubelen volledig naar uw persoonlijke interieurwensen aanpassen.


Saunaco collectie

Bij Saunaco staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met duurzaam hout, wat voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Het hout komt uit bossen die door goed bosbeheer elk jaar weer groter worden. Daarnaast is het materiaalgebruik en de keuze van afwerkingsproducten volledig ecologisch verantwoord. Ook heeft de fabriek van Saunanco een grote zonnepaneel installatie waar zij hun elektriciteit uit halen.

Saunaco heeft in samenwerking met Studio Segers een aantal verschillende designcollecties ontworpen. Dit zijn onder andere Cas, Float, Kopenhagen, Layer, Nyro en Purus. 

Saunaco CAS Collectie

Het systeem Cas is een ultra modulair tijdloos kastensysteem. Een simplistisch en modulair systeem met rechte lijnen. Dankzij een verfijnd software systeem, kunt u deze gemakkelijk zelf opbouwen. U kunt eindeloos met Cas combineren in kleuren, materialen, elementen, open vakken, deurfronten, ladefronten en afmetingen, om zo een verrassend meubel te creëren. De meubelen zijn staand op de grond, op een onderstel of hangend uit te voeren.

De Cas collectie is leverbaar in diverse uitgelezen tinten in eiken natuur, vintage eiken, eiken gelakt en noten. Tevens is een afwerking in vier verschillende kleuren mat gepoederlakt MDF mogelijk. Tegen een meerprijs en op aanvraag zijn er ook nog alternatieve kleuren mogelijk. Poeder lak is uiterst krasbestendig, milieuvriendelijk en antibacterieel. 

Saunaco Cas dressoirSaunaco Cas wandkastSaunaco Cas tv dressoir

Made in Belgium

Saunaco is een meubelfabriek, gevestigd in Bocholt België, die hoog kwalitatieve en moderne woonkamermeubelen produceert. In 1969 startte het familiebedrijf als producent van sauna’s. In de loop van de jaren, naarmate de hype van de sauna’s afnam, transformeerde het bedrijf van sauna producent naar producent van designmeubelen. Eerst als leverancier van tafels en later ook van kasten. De naam Saunaco is nooit veranderd, ook al worden er al jaren geen sauna’s meer gemaakt.

Saunaco collectie bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van de Saunaco collectie.
U bent van harte welkom in onze 3 verdieping tellende showroom in Putten, Gelderland. Middels een uitgebreid tekenprogramma met alle kastelementen kunnen wij samen met u een prachtig ontwerp samenstellen.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN