Eetkamerfauteuils


Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen, maar zoekt u net dat beetje extra luxe? Met de eetkamerfauteuils van Hoogebeen Interieur dineert u net dat beetje meer comfortabel en kunt u uitgebreid natafelen zonder enig comfort te verliezen. U kunt de eetkamerfauteuil bovendien vaak helemaal afstellen naar uw eigen wensen en smaak. Bovendien hebben we in onze showroom in Putten ook een zeer uitgebreid assortiment aan eetkamerfauteuils staan. Zo kunt u eenvoudig zelf bepalen welke eetkamerfauteuil het beste in uw interieur past en van uw huis een echt thuis maakt!

 

 

Eetkamerfauteuils Top Afbeelding

Eetkamerfauteuils Assortiment


Verschillen met de eetkamerstoel

U vraagt zich wellicht nog af wat nu het verschil is tussen een eetkamerstoel en eetkamerfauteuil. Bij Hoogebeen Interieurs bent u met beide verzekerd van een comfortabele en luxe eetervaring. Met de eetkamerfauteuils zit u alleen vaak net een stukje comfortabeler, waardoor deze ook meer uitnodigen tot lang natafelen. Bovendien beschikken de eetkamerfauteuils in de regel over hogere rug- en armleuningen en bekleding die doorgevoerd is in de gehele stoel. Bovendien geeft een eetkamerfauteuil vaak een gezellige en warme uitstraling aan uw eetruimte. Het is dan ook niet voor niets dat de eetkamerfauteuils al geruime tijd aan populariteit aan het winnen zijn en dat nagenoeg ieder merk inmiddels naast de eetkamerstoelen ook eetkamerfauteuils in de collectie heeft opgenomen.


Eetkamerfauteuils Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Stel uw ideale eetkamerfauteuil samen

Bij Hoogebeen Interieur hebben we een divers aanbod aan eetkamerfauteuils die vaak individueel ook nog in verschillende variaties te leveren zijn. U kunt dus echt exact de fauteuils bestellen die perfect bij uw wensen passen. Zo kunt u kiezen tussen een rugleuning die wel of niet verstelbaar is, een houten of metalen onderstel dat wel of niet draaibaar is en tussen verschillende zithoogten. Zo bent u er dus zeker van zijn dat u de ideale fauteuil voor uw interieur vindt en dat uw gasten altijd comfortabel aan tafel kunnen blijven zitten.

Eetkamerfauteuil kopen

U bent van harte welkom in onze meubelshowroom van 2.400m2 om ons uitgebreide aanbod eetkamerfauteuils te bekijken. We adviseren en inspireren u graag over de beste keuze voor uw interieur. U kunt zich uiteraard ook online alvast oriënteren. Mocht u op dit moment reeds vragen hebben dan kunt u contact opnemen via het online contactformulier, mailen naar info@hoogebeen.nl of bellen naar 0341 – 353292. Onze adviseurs staan voor u klaar!


Nieuw bij Hoogebeen