Categorieën

Onze merken

Mobitec

Mobitec logo

Al twee decennia lang neemt Mobitec een leidinggevende positie in Europa in voor hedendaags meubilair, met een breed gamma aan tafels en stoelen die keuze, comfort en duurzaamheid combineert. Elke stoel is beschikbaar in 3 soorten hout met een keuze van rond 30 tinten en 25 bekledingen met 300 verschillende kleuren in totaal. Mobitec beschikt bovendien over enkele tafelconcepenten die u de mogelijkheid bieden om zelf uw "tafel op maat" samen te stellen. Gezien alle mogelijkheden die Mobitec biedt, vindt u ongetwijfeld de oplossing voor uw interieur.

 

 

MOBITEC meubelen

Mobitec is zich degelijk bewust van het vertrouwen dat hun klanten in haar stelt en wenst het zo te houden. Vandaar dat het bedrijf alles in het werk stelt om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen : Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service. Alle producten worden in eigen beheer geproduceerd.

Mobitec Soda armstoel Mobitec Virgil eetkamerfauteuil armstoel Mobitec Moods

Hedendaags meubilair

Als producent van hedendaags meubilair is Mobitec voortdurend op zoek naar interieurs waarin de producten optimaal tot hun recht komen. Tijdens de zoektochten van Mobitec is zij in contact gekomen met Luc Spits, een gerenommeerd architect uit de provincie Luik(België), en zijn team. Dankzij zijn stijl en zijn talloze uitzonderlijke projecten heeft Mobitec in hem de ideale partner gevonden voor de zoektocht naar locaties die aan al de verwachtingen van Mobitec voldoen. Het architectenbureau deelt de waarden van Mobitec, namelijk respect voor doordacht en correct uitgevoerd werk en de wil om de oplossing te vinden die het best aan de verwachtingen van de klanten beantwoordt.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreid aanbod MOBITEC modellen. Voor verdere inlichtingen en advies kunt u langs komen bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!