Historie Hoogebeen Interieur

Inmiddels is het meer dan 50 jaar geleden dat Hoogebeen de eerste eigen woonwinkel opende. In 1972 startten Anna en Jan Hoogebeen in de toenmalige vestigingsplaats Nijkerk onder de naam ”t Zoldertje’ met de verkoop van woonaccessoires en pitriet meubelen, in een bescheiden winkel van 25 m2. Al snel werd in 1974 de overstap gemaakt naar Putten, waar op de huidige locatie aan de Dorpsstraat een grotere winkel kon worden gevestigd. Een flink aantal verbouwingen en uitbreidingen later is Hoogebeen nu een mekka voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke interieurstijl en een originele mix van tijdloos klassiek met opvallend design.

Inspirerende showroom van 3 etages

Een uitgebreide en exclusieve collectie meubelen, verlichting en woonaccessoires wordt gepresenteerd in een showroom van maar liefst 2400 m2, verdeeld over drie mooie etages, die bewezen attractief is voor relaties uit geheel Nederland.

Familiebedrijf, 2e generatie

Hoogebeen Interieur is een echt familiebedrijf, inmiddels staat de 2e generatie met Arjan Hoogebeen aan het roer. Na een studie Commerciële Economie en Internationale Handel en Groothandel is hij in 2003 het familiebedrijf komen versterken. En inmiddels heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn ouders Jan en Anna Hoogebeen. Maar het bedrijf zou zich niet hebben kunnen ontwikkelen zonder al die andere medewerkers die met tomeloze inzet ‘hun’ familiebedrijf vertegenwoordigen.

 

Arjan Hoogebeen

Arjan Hoogebeen