Jacco Maris

Jacco Maris design verlichting. Uit niets iets maken en met een minimum aan materialen maximale vormen creëren... Uit deze basisgedachte ontstaan sinds 1994 de lichtobjecten van Jacco Maris Vormgeving. Inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend verlichtingsmerk met een prachtige collectie bijzondere armaturen.


Jacco Maris

Vanaf 2001 is Jacco Maris een samenwerking begonnen met mede ontwerper Ben Quaedvlieg. Unieke objecten die een spannende, krachtige uitstraling verenigen met sierlijke harmonie en subtiele elegantie. En die in het eigen atelier stuk voor stuk op ambachtelijke wijze worden vervaardigd.

JACCO MARIS verlichting

Het buigen van een metalen strip vormt de basis van de meeste ontwerpen van Jacco Maris. Bandstaal, het materiaal van de meeste armaturen, is dan ook het belangrijkste handelsmerk van Jacco Maris Vormgeving. RVS, zwart staal en messing zijn daarbij herkenbare elementen die afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. Zo zijn in de loop der jaren zeven opmerkelijke verlichtingscollecties ontwikkeld, ieder met een herkenbaar eigen karakter. Mooie voorbeelden zijn de Ode kroonluchters en de waterbestendige grote vloerlamp The Outsider.

Jacco Maris Ruban plie kroon Jacco Maris RVS Ruben Plie hanglamp Jacco Maris

En omdat alle armaturen met de hand worden gemaakt, kan Jacco Maris Vormgeving naast de standaardcollecties desgewenst ook maatwerk en specials realiseren. Tot in de details afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

De collectie bestaat uit de volgende armaturen:
* Hanglampen * Kroonluchters * Plafonnières * Vloerlampen * Tafellampen * Wandlampen

Jacco Maris bij Hoogebeen Interieur

Onze eigen ervaren monteurs van Hoogebeen Interieur kunnen desgewenst de verlichting vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een verlichtingsadvies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto’s en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs helpen graag meedenken om tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

 

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN