LDM

LDM heeft een duidelijke vormgeving die funcionaliteit combineert met een hoge kwaliteit materiaal. Wat begon 20 jaar geleden met de produktie van lampen in lage spanning halogeen technologie is LDM met het oog op de toekomst consequent door de ontwikkeling van verlichting in de nieuwste LED-technologie. De fabriek ontwerpt superstrakke designverlichting die technisch op zeer hoog niveau wordt afgewerkt! In het ontwerp en de concept van een lampenserie worden esthetische, functionele, economische en duurzame aspecten opgenomen. Een heldere vormgeving die functionaliteit combineert met materialen van de hoogste kwaliteit.


LDM verlichting

LDM ontwerp is een uitdrukking van moderne luxe, en een slank design voor meer dan 20 jaar. De fabriek en het hoofdkantoor staan in de stad Pforzheim, het gebied staat bekent om haar hoge technische vaardigheden, maar word ook gezien als de thuisbasis van uitzonderlijke productontwikkeling en industrieel design. Duidelijk aandacht voor detail en kwaliteit vakmanschap is terug te zien in de producten. Elk product wat de fabriek verlaat wordt eerst onderworpen aan verschillende kwaliteitstesten.

LDM Cosmo LDM cosmo tafellamp LDM cosmo messing

Exclusieve verlichting van LDM

Ontdek de verfijnde wereld van de LDM verlichting. Met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige vakmanschap brengen deze lampen een nieuwe dimensie van licht in je leven. De LDM verlichting s collectie belichaamt stijl en functionaliteit, waardoor je interieur wordt verfraaid met een tijdloze esthetiek.

Elke LDM lamp is een kunstwerk op zichzelf, met aandacht voor detail en creatieve vormgeving. Of je nu op zoek bent naar een opvallende hanglamp, een elegante tafellamp of een sfeervolle vloerlamp, LDM biedt een scala aan opties die passen bij elke ruimte en smaak.

Verrijk je woonruimte met de uitstraling van de LDM verlichting. Kies een model lamp en gewenste afwerking om de perfecte match te vinden voor je interieur. Ervaar de harmonie van design en functionaliteit met LDM verlichting en geniet van een verlichtingservaring die je zintuigen verwent en je ruimte transformeert.

De LDM collectie bestaat uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen, plafonnières. Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie. U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN