Lotus meubelen

De kwaliteits meubelen van Lotus meubelen zijn met vakmanschap vervaardigd in Nederland. De fabriek is gevestigd in Etten-Leur waar ambachtelijke meubelmakers zich dagelijks inzetten om voor u een prachtig meubel te maken. De Lotus meubelen komen perfect tot hun recht in zowel klassieke, landelijke maar ook moderne stijlvolle interieurs. Kersen en noten meubelen geven een luxe en warme uitstraling aan uw interieur terwijl eiken meubelen een wat klassiekere en degelijkere uitstraling hebben. U heeft tevens de keuze uit diverse soorten beslag (handgrepen) in verschillende kleuren afwerkingen zodat u de meubelen kunt aanpassen aan uw interieur.


Collecties van Lotus meubelen

De diverse collecties van Lotus zijn: Antea, ,Antos, Dias, Helios, Hercules, Jade, Picus, Livia, Nero, Pallas, Pluto, Venus en Venuz.

Antos Antea kasten LotusAntea tv-meubel lotus kersen klassiekLotus meubelen

De ruime collectie van meubelmakerij Lotus omsluit het klassiek met een klein tintje modern. De keuze tussen maten is erg uitgebreid, maar ook maatwerk is mogelijk. De kersen, eiken en noten meubelen worden grotendeels met de hand vervaardigd. En aan alle details kun je zien dat er vakmanschap aan vooraf gegaan is. Wij helpen u graag verder met kleuren en maten om het geheel af te stemmen in uw interieur.

Houtsoorten bij Lotus meubelen

Alle modellen zijn leverbaar in:
* kersenhout (diverse kleuren)
* eikenhout (diverse kleuren)
* notenhout (diverse kleuren)

Maatwerk bij Lotus meubelen

Alle modellen zijn naast de standaard afmetingen ook op maat leverbaar. Neemt u de gewenste afmetingen mee en wij maken voor u vrijblijvend een detailleerde schets van het meubel. Als finisching touch kunnen de meubelen greeploos, of met diverse handgrepen in zilver, brons, messing of tin kleurig uitgevoerd worden. Wat betreft kwaliteit behoort Lotus meubelen bij Hoogebeen Interieur tot de betere betrouwbare meubelfabrikanten.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van Lotus meubelen in zowel kersenhout, eikenhout en notenhout. 

U bent van harte welkom om vrijblijvend inspiratie op te komen doen in onze sfeervolle showroom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN