Uitschuifbare eettafel


Houdt u er van om met veel mensen rondom de eettafel te zitten? Heerlijk met zijn allen eten, een drankje doen, een spel spelen of gewoonweg voor de gezelligheid? Vaak kunt u dan wel wat extra ruimte gebruiken. Een uitschuifbare eettafel biedt gegarandeerd uitkomst! Zo heeft u niet altijd een grote tafel in uw eethoek staan, maar wanneer het nodig is breidt u hem gemakkelijk uit. Naast dit functionele aspect is een stijlvolle uitschuifbare eettafel ook een echte eye-catcher voor uw eethoek! De uitschuifbare eettafels hebben geen log en wankel systeem zoals vroeger vaak het geval was, maar zijn erg soepel waardoor u in een handomdraai uw tafel vergroot! Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een ruim aanbod aan stijlvolle uitschuifbare eettafels, in verschillende stijlen, vormen en maten.

Uitschuifbare eettafel Top Afbeelding

Uitschuifbare eettafel Assortiment


Uitschuifbare eettafels in verschillende stijlen

Geen enkel interieur is hetzelfde, daarom hebben wij uitschuifbare eettafels in verschillende stijlen. Voor moderne interieurs hebben wij een elegante uitschuifbare eettafel van keramiek in combinatie met RVS. Voor mensen die meer houden van een klassieke stijl hebben wij uitschuifbare tafels gemaakt van kersenhout. Zo zit er altijd wel iets bij wat bij u past. Alle tafels zijn in onze showroom te bekijken en uiteraard kunt u de uitschuiffunctie zelf uitproberen, ervaar zelf het gemak!

Ronde eettafel uitschuifbaar

Ronde eettafels zijn helemaal terug van weggeweest, maar vaak zijn ronde eettafels ook beperkt qua ruimte. Bij Hoogebeen Interieur vindt u ook ronde eettafels die uitschuifbaar zijn waardoor ze genoeg ruimte bieden voor een groot gezelschap! Er zijn ronde uitschuifbare eettafels van glas en hout, maar ook van klassiek kersenhout.


Uitschuifbare eettafel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Uitschuifbare eettafel van Hoogebeen Interieur

laat het ons weten wanneer u specifieke wensen heeft. Wij kunnen de tafels vaak naar wens aanpassen, waardoor hij helemaal specifiek op uw situatie is aangepast. Heeft u online of in onze showroom een mooie uitschuifbare eettafel gezien? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij helpen u graag bij het selecteren van de ideale tafel. Wij komen de tafel keurig thuis bij u afleveren en installeren!


Nieuw bij Hoogebeen