Kersenhouten tafel


Een kersenhouten tafel blijft voor veel mensen het favoriete meubelstuk. Dat is ook niet vreemd, want kersenhout is namelijk een hele mooie roodbruine houtsoort die zorgt voor een echte klassieke uitstraling. Daarom mag een kersenhoutentafel zeker niet ontbreken wanneer u een klassieke inrichting in uw huis heeft. Combineer een kersenhoutentafel bijvoorbeeld met een mooie set kersenhouten eetkamerstoelen, een kersenhouten dressoir of een kersenhouten tv meubel. Dit zorgt ervoor dat uw woning een compleet klassieke uitstraling krijgt.

Daarnaast is een tafel tegenwoordig niet meer alleen om aan te eten, maar bijvoorbeeld ook om gezellig aan te borrelen. Een tafel mag daarom een echte eyecatcher in uw interieur zijn. Met een kersenhoutentafel maakt u zeker een goede indruk! Bij Hoogebeen Interieur hebben wij altijd een groot aanbod van kersenhouten tafels beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten zoals Schuitema, Lotus en DeKoninck. Kom gerust eens langs in onze showroom om onze kersenhouten tafels te bekijken of om woonideeën op te doen. U kunt zich uiteraard ook laten adviseren door een van onze adviseurs.

Kersenhouten tafel Top Afbeelding

Kersenhouten tafel Assortiment


De kleur van een kersenhout

Bij de iconische kersenhouten tafel wordt er al snel gedacht aan de typische roodbruine kleur, echter dit hoeft niet altijd te kloppen. Een kersenhouten tafel kan namelijk in veel verschillende kleuren worden geverfd. Alle kersenhouten meubelen zijn dus in de basis wel hetzelfde, maar worden vervolgens anders afgewerkt en geverfd. Zo heeft Lotus in de meubelen collectie vaak een rode tint, maar zijn de collecties van DeKoninck en Schuitema vaak wat donkerder van kleur.

Duurzame kersenhouten tafels

Kersenhouten tafels zijn erg duurzame meubelstukken. Kersenhout is namelijk erg sterk en gaat daarom lang mee. Daarnaast is het kersenhout ook nog eens flexibel in de bewerking. Daarom kunnen er veel verschillende soorten meubels van gemaakt worden. In vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout is kersenhout ook een stuk lichter. Om deze redenen kan het kersenhout ook gemakkelijk voorzien worden van bijvoorbeeld ornamenten, details en figuren. Wanneer u een mooie kersenhouten tafel heeft uitgezocht, hoort daar natuurlijk ook een mooie set kersenhouten eetkamerstoelen bij. Ook voor deze eetkamerstoelen kunt u terecht bij Hoogebeen Interieur.


Kersenhouten tafel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Kersenhouten tafel kopen bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen kunt u uw kersenhouten tafel volledig zelf samenstellen, het is vrijwel altijd mogelijk om een tafel op maat te laten maken. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf invloed uit te oefenen op de kleurtint van de door u gewenste tafel.

Wanneer u een kersenhouten tafel bij Hoogebeen Interieur bestelt, komen wij deze gratis bij u thuisbezorgen en monteren. Daarnaast bent u bij Hoogebeen Interieur altijd verzekerd van topkwaliteit! Als vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze showroom te Putten om de kersenhouten tafels te komen bekijken.


Nieuw bij Hoogebeen