Kasten & dressoirs

Een kast is naast een praktisch opbergmeubel ook een pronkstuk in uw woonkamer. Een kast moet dus niet alleen praktisch maar ook elegant en stijlvol zijn! Bij Hoogebeen vindt u stijlvolle boekenkasten, dressoirs, buffetkasten en vitrinekasten van hoge kwaliteit. Of u nou op zoek bent naar een klassieke boekenkast of een hoogglans dressoir, bij Hoogebeen Interieur vindt u het allemaal. Tevens is het bij diverse kastsoorten mogelijk om deze zelf samen te stellen, naar eigen smaak en inzicht. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden! We zien u graag in onze meubelshowroom.

Kasten zijn stijlvol en praktisch

Waar kasten vroeger nog puur functioneel waren, zijn ze dit al lang niet meer. Tegenwoordig moet een kast ook stijlvol zijn. Wat is er nou mooier dan een goed gevulde boekenkast, of een stijlvol ingerichte vitrinekast! De kasten die u bij Hoogebeen Interieur vindt zijn allen van een zeer hoge kwaliteit. Er is een groot aanbod aan verschillende stijlen kasten. Zo kunt u bij ons terecht voor klassieke houten kasten maar ook voor moderne hoogglans kasten. Tevens is het vaak mogelijk om zelf de kleur en formaten van de kast te bepalen, vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Dressoir zowel functioneel als decoratief

Op zoek naar een dressoir die zowel decoratief als functioneel is?  Een dressoir is vaak een praktische opbergmeubel voor spullen waar je normaal geen plek voor hebt. Tevens is het een erg geschikte plek om de tv op te zetten. De bezoekers in onze showroom zijn vaak op zoek naar een dressoir in het wit of zwart, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden qua kleuren. Dressoirs komen in veel verschillende stijlen, denk hierbij aan een houten dressoir of een hoogglans dressoir. Denk goed na over het type dressoir dat past in uw interieur! Onze experts helpen u graag om het juiste dressoir voor uw woonkamer te vinden! Oriënteer alvast online op onze website, zodat u weet wat u mooi vindt. Tevens kunt u vragen stellen middels het bijgevoegde contactformulier! Op zoek naar een functionele, praktische en stijlvolle kast of dressoir? We zien u graag in onze meubelshowroom te Putten!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN