Ronde eettafel


Een mooie eettafel mag uiteraard niet ontbreken in uw keuken of eetkamer. Eettafels bestaan in veel verschillende maten en vormen, maar veel mensen vinden de ronde eettafel toch vaak het meest gezellig! De ronde eettafel is dan ook terug van weggeweest. Na een periode waarin iedereen op zoek was naar een rechte eettafel, wint deze nu weer aanzienlijk in populariteit. Door de ronde vorm van de tafel wordt het oogcontact tussen u en uw tafelgenoten versterkt, waardoor gesprekken persoonlijker aanvoelen. Dit zorgt voor een hele fijne en huiselijke sfeer. Daarnaast hoeft rond niet altijd 'rond' te zijn. Zo zijn ook ovale eettafels erg in trek.

Ronde eettafel Top Afbeelding

Ronde eettafel Assortiment


EETTAFEL ROND

Wie denkt dat een ronde tafel te weinig tafelruimte biedt, heeft het goed mis! Hier heeft Bert Plantagie namelijk iets op bedacht. Een uitklapbare tafel, maar dan gestoken in een modieus jasje. Deze ronde eettafel is perfect is voor kleinere ruimtes. Door de veelzijdigheid van deze tafel wordt er extra ruimte geboden door simpelweg de tafel uit te klappen. Ideaal natuurlijk wanneer er bijvoorbeeld onverwachts gasten aan willen schuiven!

Of tovert u de tafel liever om van rond naar vierkant? In dat geval is de Novembre ronde uitklaptafel van Hofstede Raanhuis een goed idee. Wanneer de gasten weer vertrekken, is deze ronde tafel gemakkelijk in te klappen tot een wat compacte vierkante vorm. Zo kunt u hem eenvoudig in de hoek plaatsen, waardoor de tafel niet meer in de weg zal staan wanneer u hem niet gebruikt. Bepaal hierbij zelf de diameter van het blad, de hoogte van de poten of zelfs de kleurtint van de tafel!


Ronde eettafel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

RONDE EETTAFELS BIJ HOOGEBEEN INTERIEUR

Omdat wij enkel samenwerken met de beste designers en leveranciers, bent u altijd verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit. Zo is ook onze collectie aan ronde eettafels erg zorgvuldig opgebouwd. Wanneer u een ronde eettafel bij Hoogebeen Interieur bestelt, wordt deze bovendien gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd. Ook zorgen wij er persoonlijk voor dat de tafel op de gewenste plek komt te staan. Zo weet u zeker dat uw nieuwe ronde eettafel een echte eyecatcher in uw huis zal worden! Als vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze showroom te Putten om de tafels te komen bekijken. Mocht u reeds eerder vragen of opmerkingen hebben, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze interieurspecialisten staan voor u klaar.


Nieuw bij Hoogebeen