Pode fauteuil

Pode staat voor echt Nederlands design. Pode fauteuils worden namelijk volledig ontworpen en ontwikkeld in eigen land. Dit is een enorme prestatie als u bedenkt dat Pode designmeubelen uitblinken in kwaliteit maar ook in betaalbaarheid. Pode is een lifestylemerk pur sang en Claire en Roderick Vos hebben ervoor gezorgd dat de meubelen door heel Europa bijzonder goed verkopen. Bent u op zoek naar een kleurrijk, verfrissend en eigenwijs design? Denk dan ook zeker aan een Pode fauteuil.

Pode van Leolux

Pode valt onder het grote meubelmerk Leolux dat al 80 jaar ervaring heeft in designmeubelen. Pode fauteuils worden samen met de andere meubels van Pode gemaakt in de Leolux meubelfabriek. Dit merkt u, omdat Leolux gegarandeerd kwaliteit levert. Niet alleen uw zitcomfort krijgt de volle 100% aandacht, maar ook de details in de afwerking zijn tot in de puntjes verzorgd. Pode voldoet aan de verwachtingen die u mag hebben van uw nieuwe designfauteuil. Zo heeft het model Pode Sparkle Two bijvoorbeeld een verende rugleuning en is de Pode Transit One voorzien van het speciale Q-frame. Stuk voor stuk eigenschappen die de concurrentie achter zich laten

Eigenwijze fauteuils van Pode

In 2008 is Pode ontstaan vanuit Leolux. Het nieuwe designmerk borduurt voort op reeds bestaande modellen en krijgt hierbij de kwaliteit mee vanuit de Leolux fabriek in Venlo. Als u op zoek bent naar een speels en eigenwijs model, dan kunt u bij Pode uitstekend terecht. Een Pode fauteuil heeft het vermogen om als blikvanger binnen uw interieur te fungeren en is bovendien helemaal aan uw wensen aan te passen. Kiest u bijvoorbeeld voor bekleding in leder of gaat u toch voor een exclusieve stof? De kleur laten wij natuurlijk helemaal aan u over, maar onze interieurspecialisten staan wel klaar om u te assisteren bij uw keuze.

Hoogebeen Interieur uw officiële Pode verkooppunt

Onze showroom in Putten geeft u de gelegenheid om de fauteuils van Pode in het echt te komen bekijken en ervaren. Bij Hoogebeen Interieur lopen bovendien verschillende interieurstylisten rond waar u vragen aan kunt stellen indien u hier behoefte aan hebt. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen beslissing neemt en dat u een aankoop doet waar u echt blij mee bent.

Bekijk onze gehele collectie Pode designmeubelen