Interstar wandmeubel

Wij stellen u graag voor aan de wandmeubels van het Nederlandse Interstar. Een Interstar wandmeubel is niet alleen functioneel maar is tevens ook erg mooi vormgegeven! De Interstar wandmeubels worden op Nederlandse bodem ontworpen én geproduceerd. Het gaat om losse elementen die oneindig gecombineerd kunnen worden om zo tot een bijzonder en stijlvol wandmeubel te komen. Binnen de Interstar collectie vindt u bijvoorbeeld dressoirs, tv-meubelen, boekenkasten, haarden en computerkasten die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen en materialen.

Uw eigen Interstar designwandmeubel

Interstar maakt bij de productie van haar designkasten gebruik van de beste materialen en meest innovatieve technieken. Zo zijn de tv- en audio elementen bijvoorbeeld voorzien van handige oplossingen waarmee de kabels van uw apparatuur onzichtbaar wegwerkt worden binnen het meubel. Ook bijzondere eyecatchers zoals een tv-lift of ingebouwde sfeerhaard kunnen naadloos binnen de diverse elementen ingepast worden. Het hout en de afwerking van uw Interstar meubel kiest u helemaal zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen helemaal afgestemd worden op de functie die uw wandmeubel moet hebben en op uw eigen interieur.

Enkele mogelijkheden voor een bijzonder Interstar wandmeubel:

  • Kies voor een combinatie van open en gesloten elementen
  • Combineer zwevende elementen met elementen die voorzien zijn van een onderstel
  • Een elektrische haard van Faber kan extra sfeer aan uw wandmeubel toevoegen
  • Laat uw tv uit het zicht verdwijnen met een geïntegreerde tv-lift
  • Strak en greeploos of voorzien van grepen welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren
  • Maak een keuze uit luxe houtsoorten zoals iepen, eiken en noten in natuurlijke kleuren of gebeitst

Een Interstar wandmeubel van Hoogebeen Interieur

Het uitkiezen van een Interstar meubel is maatwerk en onze interieurspecialisten zijn u graag van dienst. In onze showroom in Putten kunt u de beschikbare materialen van dichtbij bekijken en hebben wij een groot aantal voorbeeldopstellingen staan. Wij gaan graag persoonlijk met u om de tafel om te kijken wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden hier optimaal bij aansluiten. Dit resulteert uiteindelijk in een 3D-tekening van het door u beoogde Interstar wandmeubel. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de tekening, gaat uw meubel bij Interstar in productie. Onze eigen medewerkers komen uw nieuwe Interstar wandmeubel vervolgens bezorgen en monteren, want alleen zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

Bekijk hier onze gehele collectie van Interstar