Jori

De Jori design meubelcollectie is ontstaan uit de gedrevenheid van Juan Jorion in 1963. Hij wilde een eigentijdse zit collectie meubelen op de markt brengen, waar zitcomfort als het meest belangrijk werd geacht. Eigentijdse en tijdloze ontwerpen met uitstekend comfort. Met zijn liefde voor het vak, is het bedrijf uitgegroeid tot een serieuze speler in de internationale meubelmarkt. Met alle bekende ontwerpers en designers is er inmiddels een prachtige meubelcollectie neergezet die zich voortdurend ontwikkeld op het gebied van trends en duurzaamheid.


Speerpunten Jori

Jori heeft vier belangrijke speerpunten: innovatief zitcomfort, tijdloze stijl, gewaarborgde kwaliteit en Belgisch vakmanschap. De belangrijkste essentie van een zitmeubel is nog steeds het zitcomfort. Daarom ontwikkelen ze zich voortdurend op dit gebied, met nieuwe technieken en duurzaamheid. In de snel veranderende huidige tijd streeft het merk naar een tijdloze stijl en klasse. Je koopt een zitmeubel immers voor jaren. Daarnaast zijn er zeer hoge kwaliteitseisen, zonder compromissen. Langdurige ontwikkelingen en strenge eindcontrole geven de klant gegarandeerd jaren zitplezier. De producten worden vervaardigd in de Belgische ateliers, waar de beste stoffeerders streven naar het hoogste afwerkingsniveau.

Jori Lagom fauteuilJori Tigra Divanbase hoekbankJori Tigra hoekbank

Designers van de collectie

Door de jaren heen hebben een serieus aantal gewaardeerde designers aan de Jori collectie gewerkt. Denk daarbij aan Hugo de Ruiter, Cuno Fommherz, Joachim Nees, Frans Schrofer, Christophe Giraud, Jean-Pierre Audebert, Verhaert New Products & Services en Pocci en Dondoli. Ieder van deze ontwerpers heeft duidelijk zijn eigen handtekening, en de kenners herkennen dit direct bij het zien van een model.

Online configurator

Via de online configurator kan zowel de consument als professional het gewenste meubel samenstellen op gebied van maatwerking, stof- of lederkeuze, poot keuze en alle andere beschikbare opties. Met deze handige 3D tool kunt u het meubel volledig draaien en rondom bekijken.

Gewonnen Awards 

Ook binnen de meubelbranche zijn er op diverse vlakken Oscars en Awards te winnen. Bij Jori zijn er de afgelopen jaren de volgende Awards gewonnen: de Daydreamer fauteuil heeft de Best German design award 2020 gewonnen. De Fuga fauteuil heeft in 2019 de Best Industrial design award gewonnen. De Oryx Sofa en Griffion lounge fauteuil wonnen in 2019 de Best German design award. Ook de Prelude lounge fauteuil, Lagom fauteuil en Wing Divanbase vielen in 2018 en 2019 in de prijzen.

De lederkwaliteiten

Jori staat zeker ook bekend om z’n prachtige ledersoorten en kwaliteiten. Van praktisch tot uitzonderlijke luxe en comfortabel, en alles wat er tussenin zit. De diverse lederkwaliteiten zijn Celia, Fuerte, Konia, Lipano, Larido, Nubuck, Lotila, Xienda en Vegetalia. En allen zijn leverbaar in vele kleurtinten.

Jori bij Hoogebeen Interieur

In de showroom van Hoogebeen Interieur in Putten vindt u een uitgebreide presentatie Jori meubelen.
U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN