Wandlampen

Wandlampen zijn erg handig om bepaalde hoeken of plekken van uw woonkamer te belichten. U kunt wandlampen gemakkelijk bevestigen aan een muur en richten op de plek die belicht moet worden. Bij Hoogebeen Interieur vindt u een groot assortiment aan wandlampen, in verschillende stijlen en materialen. Zoekt u een mooie design wandlamp van glas voor boven de bank of een functionele wandlamp van koper voor in de hal? Bij Hoogebeen vindt u het allemaal! Kom naar onze showroom en laat u inspireren!

Wandlamp koper, brons en glas

Hoogebeen Interieur biedt u een divers en uitgebreid aanbod aan wandlampen. Deze wandlampen komen in verschillende vormen, afmetingen, materialen en stijlen. Zo vindt u bij ons een wandlamp van koper of brons, voor een gezellige klassieke sfeer van uw woonkamer of hal. Maar ook een design wandlamp van glas, voor een moderne en strakke uitstraling. Welk doel u ook voor ogen heeft met uw wandlamp, onze medewerkers helpen u om de meest geschikte wandlamp te vinden voor uw interieur.

Wanneer u een wandlamp wilt bevestigen aan de muur, dan is het verstandig om eerst met behulp van een stuk karton een indruk te krijgen van de positie van de lamp op de muur. De meest optimale hoogte voor een wandlamp is tussen de 102 en 200 cm hoog. Mocht u de hanglamp boven een bank ophangen, zorg dan dat hij minstens 40 cm boven de bank hangt zodat de bank niet verkleurd.

Wandlamp kopen

Wilt u een wandlamp kopen? Kom dan gerust eens langs in onze woonwinkel, waar u een groot assortiment aan wandlampen vindt. Naast wandlampen vindt u ook een groot assortiment aan andere soorten exclusieve design verlichting. Heeft u online al een mooie stijlvolle wandlamp gezien en heeft u hier nog vragen over? Schroom dan niet om uw vragen te stellen middels het bijgevoegde contactformulier of bel even met 0341-353292.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN