Categorieën

Onze merken

De Munk Carpets

De Munk Carpets logo

Welke interieur u ook heeft, modern of juist klassiek, landelijk, minimalistisch of romantisch, De Munk Carpets heeft voor u een passend tapijt dat helemaal aansluit bij uw eigen smaak en stijl.

De Munk Carpets ontwerpt en produceert karpetten in iedere maat, in iedere kleurstelling en naar ieder ontwerp, precies zoals u het wilt. Prachtige weefsels van zuiver scheerwol, zuiver linnen of sisal. Deze eerste klas materialen vormen de basis van de creatieve karpetten. Ze worden gemaakt volgens uw eigen specificatie, maar daarnaast zijn er ook vele standaard MUNK designs te kiezen. Elk tapijt van De Munk Carpets is uniek.

Kwaliteiten van De Munk Carpets

Een vloerkleed van De Munk Carpets wordt geleverd in de volgende kwaliteiten:
Beni Ouarain, Bagno, Berber, Bolzano, Fido, Frost, Gaia, Hoogpool, Lucca, Luribaft, Modern, Montella, Mosaique Navaro, Nepal Namaste, Nepal Sundar, Nevada, Nuara, Paestum, Patchwork, Recoulerd Patchwork, Riviera, Salentino, Saronno, Susan Schilkamp, Tares, Umbria, Vogue of Ziegler.

De munk carpets De munk carpets severo karpet De munk carpets firenze kleed

Productieproces van De Munk Carpets

Na uw bestelling wordt de order doorgegeven aan de fabriek, en wordt het productieproces in gang gezet. De wol wordt van streng op coon gezet. De karpetten worden gemaakt volgens de handtuftmethode. Hierbij worden woldraden met een tuftpistool door het opgespannen doek geschoten. De laatste fase van de productie is de afwerking. Afhankelijk van de kwaliteit wordt het karpet geschoren en de lijnen tussen de diverse vlakken worden gefreesd. Vervolgens worden alle randen van het karpet zorgvuldig afgewerkt.

Advies van Hoogebeen Interieur over De Munk Carpets

Met een vloerkleed kunt u een ruimte in één keer een nieuwe look geven. Combineer de praktische kant van vloerkleden met de sfeervolle kant. Een vloerkleed dempt geluiden en geeft het de ruimte enorm veel sfeer en een warme uitstraling. Hoogpolig of laagpolig? Hoogebeen Interieur heeft een ruim aanbod aan verschillende karpetten en vloerkleden. Alle karpetten en vloerkleden zijn op maat leverbaar, zo past het kleed altijd perfect bij uw interieur.

Wilt u de collectie in het echt zien? Een uitgebreide presentatie van De Munk Carpets karpetten vindt u bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!