Cunera

Maak een keuze uit één van de vele soorten Karpetten van Cunera. U kunt een karpet laten maken in verschillende vormen en afwerkingen. Je kunt kiezen voor een rechthoek, vierkant of rond karpet. Daarnaast leveren zij zowel in design als in kwaliteit verantwoorde karpetten op natuurlijke basis. Cunera presenteert u ambachtelijk gemaakte karpetten met een grote variatie in poolsamenstelling, -hoogte en -binding.


Diverse kwaliteiten Cunera tapijt en vloerkleden

Een vloerkleed van Cunera wordt geleverd in de volgende kwaliteiten: Albatros, Aruna, Aurora, Bamboe, Bari, Bergen, Bouclé, Diamant, Firenze, Java, Jersey, Linea, Monza, Melville, Milano, Octavia, Panama, Pisa, San Remo, Strada, Syrah, Solaro, Toscane, Valencia, Visgraat of Verdi.

Cunera diamant karpetten kleedCunera trigano karpet Cunera milano karpetten

Materiaalgebruik van Cunera

De toegepaste materialen zijn wol, sisal, cocos, zeegras, bamboe en als afwerkingsmaterialen leder, jute, katoen en linnen. Het verven en verwerken van de grondstoffen gebeurt op mens- en milieu-verantwoorde wijze. Het designteam werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties. Alle cocos en sisal producten worden zowel op authentieke als op moderne weefgetouwen geweven. Voor een mooi en kwalitatief product zijn ook de grondstoffen belangrijk. De inzet van grondstoffen die in balans zijn met hun omgeving, ongeacht achtergrond en afkomst. Natuurproducten hebben hun eigen specifieke eigenschappen. Kleurnuances en onregelmatigheden zijn daardoor onvermijdelijk en geven hiermee de natuurlijke charme weer.

Advies Hoogebeen Interieur over Cunera tapijt en vloerkleden

Met een Cunera vloerkleed kunt u een ruimte in één keer een nieuwe look geven. Combineer de praktische kant van vloerkleden met de sfeervolle kant. Een vloerkleed dempt geluiden en geeft het de ruimte enorm veel sfeer en een warme uitstraling. Hoogpolig of laagpolig? Hoogebeen Interieur heeft een ruim aanbod aan verschillende karpetten en vloerkleden. Alle karpetten en vloerkleden zijn op maat leverbaar, zo past het kleed altijd perfect bij uw interieur.

Wilt u de collectie in het echt zien? Een uitgebreide presentatie vindt u bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN